Истерията, която обхвана президента и кръговете около него, във връзка

...
Истерията, която обхвана президента и кръговете около него, във връзка
Коментари Харесай

Радев вие от ужас след тия думи в БНР: Мина границата! Много от гласувалите за него вече ги е срам

Истерията, която обхвана президента и кръговете към него, по отношение на датата на националния празник и защитата и защитата на този култ за някои – Паметника на руската войска (ПСА), се навързват в една гротескна акция, която едва ли ще е сполучлива. Тези въпроси, както и тематиката за домашното принуждение за мотив партиите да не си почиват, а да работят интензивно. Това разяснява пред БНР политологът Любомир Стефанов, учител в Нов български университет.
Ще ми се да видя политически целенасочени диспути, а не разхищаване на парламентарна сила, съобщи Стефанов.
По думите му, може би доста от гласувалите за президента Румен Радев към този момент са разочаровани и ги е позор.
Той е политически състезател и гони политическата си кариера. От разделянето, което всява, той от дълго време е прекрачил границата на търпимото, положителния звук и политическата рецензия, уточни Любомир Стефанов.
Политологът е на мнение, че българите не престават функционално необразовано да четат историята си.
Българският родолюбец се трансформира в човек, който обича непозната страна повече от личната си, разяснява той във връзка отношението към 3 март и ПСА.
Монументът се употребява за политическа агитация и от двете страни. Подобен въпрос не може да се взема решение „ на парче “. Подобни комунистически култове има на доста места в страната, означи политическият анализатор
Политическите играчи към този момент се настройват за локалните избори, само че към момента страхливо влизат във форма. Колкото повече мощни кандидатури за кмет на София има, толкоз по-добре. Посоката е ясна – градът би трябвало да е европейска столица на приблизително развита страна. Това е ясно, въпросът е дали ще го създадем по левия или по десния метод, добави още Стефанов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР