Истерична пропагандна кампания с международния“ имидж на Мария от Хаджидимово…“

...
Истерична пропагандна кампания с международния“ имидж на Мария от Хаджидимово…“
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Истерична пропагандна кампания с „международния“ имидж на Мария от Хаджидимово…

„ Истерична пропагандна акция с „ интернационалния “ имидж на Мария от Хаджидимово… “ Новият пост на анализаторът и ТВ водещ Страхил Ангелов покосява безмилостно идния български министър председател Мария Габриел.
SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:
Продължава рекламното турне на Габриел в Давос! Сгащила е Камерън и Кулеба в антракта и „ щрак Марийке на портрет “! Както постоянно на крайник като абитюрентка, която се снима с всеки. Ей по този начин за спомен…. Тук в България обаче нещата се показват като извънредно съществени и прес-съобщението гласи: „ Акцент в програмата на Габриел в Давос бе срещата й с министъра на външните работи на Украйна Дмитро Кулеба и с държавния секретар на Обединеното кралство по въпросите на външните работи, Британската общественост и развиването лорд Дейвид Камерън “. Как единствено звучи „ стратегия “ и „ акцент “! В реалност, най-вероятно Габриел е настигнала Камерън до момента в който оня бързал към нужника, с цел да се облекчи и небрежно провела „ основен “ диалог, касаещ стратегическото партньорстово сред България и обединеното кралство. И несъмнено следва неизменимата портретна снимка, която да обиколи България надлъж и на простор.
Остава в този момент да приклещи и самия Зеленски за една фотография и по жълтите павета ще потече урина, която детските дегенерати ще изтърван от наслада и трогване!
Естествено целият фарс с фотосесиите на никому незнайната Габриел са свързани с идната „ ротация “. Нали би трябвало да бъде показана по някакъв метод преди да я изберат за министър председател на клета България. Затова и дефилира по коридорите в Давос и се снима с който хване. За да може на следващия ден Борисов да ви изясни, че ето видите ли всички беседват с Габриел, знаят я. И тя е същински „ евроатлантик “, който белите вождове високо ценят. „ Началниците “, както банкянския заслужил национален актьор назовава западните политици, харесват Габриел и по тази причина тя би трябвало да е министър председател на страната.
Това е повода за тази истерична пропагандна акция с „ интернационалния “ имидж на Мария от Хаджидимово.
Естествено във всички изявления свързани със „ стратегическите “ срещи и „ тежките “ договаряния, които Габриел неуморно организира в изгода роду, непроменяемо се акцентира, че България ще продължава да поддържа Украйна до обратен тласък. Дори когато същата на процедура спре да съществува и Зеленски се завърне в шоу бизнеса, от където е и пристигнал. В българският език има една доста точна дума, която изяснява държанието на тези хорица и тя е ИЗМЕКЯРИ! ОЛще вести четете в секция България
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР