Истанбул Башакшехир победи гостуващия Спортинг Брага с 2:1 в среща

...
Истанбул Башакшехир победи гостуващия Спортинг Брага с 2:1 в среща
Коментари Харесай

Комична симулация осигури победата на "Истанбул" Башакшехир срещу "Брага"

" Истанбул " Башакшехир победи гостуващия " Спортинг " Брага с 2:1 в среща от последния шести кръг в трета група на Лига Европа. Турският отбор извърши своята задача в опит да се класира за 1/16-финалите, само че не получи положителни вести от Германия, където " Лудогорец " завоюва скъпоценна точка, заемайки втората позиция в класирането под носа на " Истанбул ".

Пред полупразния стадион " Фатих Терим " в турския мегаполис домакините започнаха по-активно и поведоха в 10-ата минута с гол на капитана Един Вишча, който означи с влеиколепен удар от въздуха, нанесен наоколо до аутлинията. До края на първото полувреме " Брага " имаше по-добри шансове да се разпише, само че това се случи едвам след почивката, когато Раул Силва приключи чудесно изпълнена заучена композиция при статично състояние.

--> Последва равностойна игра преди основният арбитър Джон Бийтън от Шотландия да се трансформира в основно настоящо лице. В 77-ата минута той отсъди абсурда дузпа в интерес на домакините, поради несъществуващо нарушаване на централния бранител Бруно Виана против халфа Мосоро. Футболистът на " Истанбул " не бе допрян, само че все пак се строполи на тревата театрално, заблуждавайки рефера. Точен от наказателния удар бе появилият се като запаса Емре Белозоглу, който означи втория си гол в груповата фаза.

Турският отбор реализира първи триумф в домашен мач от европейските шампионати в своята история, само че той не бе задоволителен за продължение напред. От своя страна серията на " Брага " от шест следващи гостувания в Европа без загуба откри своя край. Португалците приключват като спечелили в групата и ще попаднат в първа урна на жребия за 1/16-финалите, който ще бъде теглен в понеделник, 11 декември, от 14:00.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР