Испанският премиер Мариано Рахой е заявил, че е в постоянен

...
Испанският премиер Мариано Рахой е заявил, че е в постоянен
Коментари Харесай

Първи думи на испанския премиер Рахой след терора в Барселона, появиха се УЖАСЯВАЩИ ВИДЕА

Испанският министър председател Мариано Рахой е декларирал, че е в непрекъснат контакт със избавителните екипи и че сега приоритет е да се помогне на ранените. Въоръжени служители на реда са пристигнали на мястото на случая, където ван се вряза в навалица пешеходци, а по-късно по предварителна информация двама души са разкрили пукотевица и са нахлули в ресторант.

Засега се оповестява за четирима починали и най-малко 20 ранени, осведоми " Дейли Мейл ". Очевидци описват, че водачът е бил въоръжен и е избягал пешком от мястото на случая.

" Беше ужасяващо. Изведнъж навалица хора ни връхлетя, нервност, децата крещяха... първо ни споделиха, че някой е стрелял. След това нахлу втора вълна хора. те тичаха по улицата. Изгубих брачна половинка ми в тълпата ", споделя очевидка.

Има непотвърдена информация, че въоръжените мъже са взели заложници в ресторанта, в който са нахлули. Властите предизвестиха локалните и туристите да заобикалят непременно региона на случая.

От българското външно министерство излязоха с информация, че към момента не е прочут прецизен брой на потърпевшите или тяхната народност.

Scene in #Barcelona right now where #terror attack just occurred. Driver plowed a car into a busy tourist area. Many injured in video. pic.twitter.com/NmF0IVKHC5
— Laura Loomer (@LauraLoomer) August 17, 2017
Que heavy #Barcelona pic.twitter.com/ytBwibnz0s
— Autista (@RMA_GRN) August 17, 2017 Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР