Испанският гранд Реал Мадрид загуби дело за 400 милиона евро,

...
Испанският гранд Реал Мадрид загуби дело за 400 милиона евро,
Коментари Харесай

Реал Мадрид загуби дело за 400 милиона евро

Испанският гранд Реал Мадрид загуби дело за 400 милиона евро, което водеше против капиталовия фонд от Абу Даби Мубадала, предава Ройтерс, представен от Българска телеграфна агенция.

Делото бе заведено след неуспеха на договорката сред двете страни от 2014 година, съгласно която Мубадала трябваше да придобие правата върху името на стадиона на Реал " Сантяго Бернабеу " за интервал от 20 години, а получените средства да бъдат употребявани за реновиране на оборудването.

Сделката сред Реал и фонда Мубадала, който през 2014 година носеше името Международна петролна капиталова компания, бе спряна през 2015 година от съда в Мадрид, който се опълчи на проектите на футболния клуб за реорганизация на стадиона.

През 2017 година Реал се контракти с общината в Мадрид за нов проект за реновиране и изиска контрактуваното финансиране от Мубадала, само че съгласно съда отминалостта на контракта е изтекла.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР