Испанският футболен клуб Реал Мадрид е заподозрян в измама и

...
Испанският футболен клуб Реал Мадрид е заподозрян в измама и
Коментари Харесай

Реал Мадрид е заподозрян в измама и опит за укриване на данъци

Испанският футболен клуб Реал Мадрид е обвинен в машинация и опит за укриване на налози, оповестява изданието " Info Libre ", базирайки се на информация на " Football Leaks ".

В информацията се показва, че през 2016 година Реал Мадрид е подписал контракт с фонд " Providence " за продажбата на търговски права, съгласно който той би трябвало да изплати на клуба 500 милиона евро за 10 години, а 200 милиона евро би трябвало да бъдат платени до 2021 година.

Испанският клуб е сключил договорка с дъщерно сдружение на фонда със седалище в Люксембург, а първичният му капитал е бил 20 хиляди евро. Тази компания получава пари от две други компании, основани на Каймановите острови, които от своя страна се финансират със средства от фонд " Providence ". По този метод Реал възнамерявал да укрие налози в Испания.

Посочва се още, че хората, отговарящи за финансовите интервенции в Реал Мадрид, по време на договарянията са предизвестили за данъчните опасности и накърняване на репутацията, които клубът може да понесе поради тази договорка, само че това не е било взето поради от управлението на клуба.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР