Испанските грандове Барселона и Реал Мадрид са изпратили своите предложения

...
Испанските грандове Барселона и Реал Мадрид са изпратили своите предложения
Коментари Харесай

Барселона и Реал вече изпратили примамливи предложения за Фирмино

Испанските грандове Барселона и Реал Мадрид са изпратили своите оферти към нападателя на Ливърпул Роберто Фирмино. 31-годишният бразилец към този момент разгласи решението си да си тръгне от „ Анфлийд “ през лятото, когато договорът му с мърсисайдци изтече. Той обаче към момента не е избрал клуба, в който да продължи кариерата си, като съгласно британските медии единственото несъмнено е, че няма да играе в различен отбор от Премиър лийг, с цел да остане предан към Ливърпул, чиито цветове защитаваше в последните осем години.

Според „ Ливърпул Екоу “ Формино е получил оферти от Барселона, Реал и клуб от Саудитска Арабия. Източникът твърди, че и трите предложения са много атрактивни за бразилеца, който през този сезон има 11 гола и пет асистенции в 33 мача във всички шампионати.

Преди няколко дни „ Мирър “ пък разкри, че Фирмино е получил оферта и от американския Сейнт Луис Сити Семеен кодекс. Говори се, че и Интер следи обстановката към опитни нападател. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР