Испански журналисти съобщиха за хаос и цирк в тренировъчния лагер

...
Испански журналисти съобщиха за хаос и цирк в тренировъчния лагер
Коментари Харесай

Хаос и цирк в тренировъчния лагер на Португалия заради Роналдо

Испански публицисти оповестиха за " безпорядък и цирк " в подготвителния лагер на Португалия в Катар в първия подготвителен ден на Световното състезание.

Португалия е в група Н дружно с Гана, Уругвай и Южна Корея. Европейските първенци от 2016 година ще дебютират на финалния шампионат против Гана на 24 ноември.

Дотогава в иберийския лагер царува неспокойствие. Вестник " Марка " написа, че „ португалската футболна федерация е основала „ бункер “, с цел да подсигурява, че тимът на Фернандо Сантош ще бъде обиден минимум от скандалното изявление на Кристиано Роналдо и следствията от него “. Инициативата обаче не беше изцяло сполучлива. Журналисти от цялостен ​​свят се пробваха да щурмуват лагера на Португалия. Не всички са получили достъп, защото не са попълнили навреме съответното заявление.

Хората, които отговаряха за реда, бяха превъзхождани от многочислените представители на медиите, тъй че пред вратите на лагера на Португалия настъпи безпорядък.

„ Това е заради Кристиано Роналдо. Това изявление... “, споделиха даже португалските публицисти. Британските публицисти се пробваха да влязат на тренировките на Португалия, написа " Труд ".

Португалия се приготвя в подготвителния център на клуба Al-Shahaniya SC, намиращ се на към 50 километра от стадион 974, където Роналдо и съотборниците му ще изиграят първия си мач на Световното състезание. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР