Испанската престолонаследничка принцеса Леонор изпълни първия си обществен ангажимент в

...
Испанската престолонаследничка принцеса Леонор изпълни първия си обществен ангажимент в
Коментари Харесай

Дъщерята на кралица Летисия с първи самостоятелен обществен ангажимент - slava.bg

Испанската престолонаследничка принцеса Леонор извърши първия си публичен ангажимент в отсъствието на татко си крал Фелипе VI и майка си кралица Летисия, включвайки се в честването на 30-годишнината на езиков и културен център, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

15-годишната Леонор беше съпроводена от вицепремиера Кармен Калво при идването ѝ в централата на "Института Сервантес " в Мадрид. Директорът на института Луис Гарсия Монтеро също придружаваше престолонаследничката.

По време на визитата си принцеса Леонор подава копие от испанската конституция и класическия разказ "Дон Кихот " на Мигел де Сервантес в литературния трезор на института, където се съхраняват литературни съкровища на испански език.

"Институтът Сервантес " предизвиква проучването на испански език и литература по целия свят, напомня организацията. През февруари беше обявено, че като част от подготовката ѝ един ден да наследи 53-годишния крал Фелипе Шести на испанския престол, принцеса Леонор ще приключи последните си две години от гимназията в интернат в Уелс.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР