Испанската полиция обяви днес, че е извършила четиринадесет ареста във

...
Испанската полиция обяви днес, че е извършила четиринадесет ареста във
Коментари Харесай

Испания разби фалшификаторска мрежа за банкноти от 100 евро

Испанската полиция разгласи през днешния ден, че е направила четиринадесет ареста по отношение на подправени банкноти от по 100 евро на стойност един милион евро, които не могат да бъдат засечени от банкомати или от други устройства, съобщи Ройтерс.

" Банкнотите, печатани от проведената група, са изрисувани ръчно, качеството им е доста високо и чрез разнородни елементи заобикалят средствата за засичане на имитации " , съобщи говорителката на националната полиция на Испания Елиса Реболо.

Престъпната мрежа от хора с пакистански генезис с кафези в Италия – в Рим и в Неапол, пласира подправените банкноти в Италия, Франция, Гърция и Испания , разясниха от полицията.

Оттам прибавиха, че пласьорите са задържани на летището в Барселона и на централната градска автогара , като и в двата случая арестуваните са носили фалшифицирани банкноти на стойност 70 000 евро.

В полицейската интервенция, в която са взели участие чиновници от Испания, Италия и Гърция, е почнала през ноември, откакто огромно количество от фалшиви банкноти е било намерено в Барселона. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР