Испанската национална полиция задържа един от най-издирваните престъпници в Европа.

...
Испанската национална полиция задържа един от най-издирваните престъпници в Европа.
Коментари Харесай

Испания залови един от най-издирваните престъпници в Европа

Испанската национална полиция задържа един от най-издирваните нарушители в Европа. Това се показва в известие за пресата, оповестено от правоприлагащите органи на кралството.

Според тях 37-годишният дезертьор е бил арестуван в провинция Толедо (автономна област Кастилия-Ла Манча). Издирван е от 2014 година насам. Срещу причинителя е издадена заповед за арест по съмнение в изтезания, похищение, нелегално владеене на огнестрелни оръжия и муниции, закани, телесни повреди и закононарушения против публичното здраве.

Полицията заяви, че мъжът е част от " една от най-активните незаконни организации в Испания през последните десетилетия ".

" Арестуваният е член на една от най-активните незаконни организации през последните десетилетия в Испания и е " специалист " в региона на техническите и компютърните средства ", се споделя в прессъобщението.

Престъпната организация, към която принадлежи, наред с други действия, прави кражба на огромни количества опиати. За тази цел членовете на групата следят пристанищата, през които влизат контейнери с опиати, принадлежащи на други трафиканти. Твърди се, че задържаният е отговарял за наблюдението, като е употребявал голям брой механически устройства: честотни скенери, детектори за придвижване и GPS устройства.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР