Испанската национална полиция и Гражданската гвардия на Каталуния и Балеарските

...
Испанската национална полиция и Гражданската гвардия на Каталуния и Балеарските
Коментари Харесай

Europa Press: Мрежа за контрабанда на кокаин е разбита в Испания

Испанската национална полиция и Гражданската армия на Каталуния и Балеарските острови са разрушили най-голямата мрежа за контрабанда на кокаин досега от Барселона до Майорка, като са заловили повече от един звук опиати, заяви в петък осведомителната организация Europa Press, като се базира на източници.

Според изданието вследствие на интервенцията, извършена тази седмица, чиновниците на реда са задържали 33 души в Барселона и 29 в Палма. Освен тях на по-ранен стадий от следствието са арестувани още 10 души.

По време на интервенцията са разрушени три лаборатории, в които незаконната група се е занимавала с преработката, добиването и производството на кокаин в Барселона. Иззети са 1100 литра разнообразни течности, обогатени с кокаин, както и 485 кг плодова каша, примесена с кокаин. Наркотрафикантите използваха този способ, с цел да прикрият пратките си, възползвайки се от интернационалната търговия с екзотични плодове, основно гуава.

На Балеарските острови опиати са били доставяни всекидневно на три клана, в това число на клана дел Ове, чийто водач е бил търсен за трафик на опиати от няколко години и е арестуван във вторник.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР