Испанската луксозна компания Natura Bisse Barcelona и официалният представител на

...
Испанската луксозна компания Natura Bisse Barcelona и официалният представител на
Коментари Харесай

С бляскава премиера Natura Bissé представи DIAMOND EXTREME SERUM в България

Испанската първокласна компания Natura Bisse Barcelona и формалният представител на марката за България показаха новото украшение в портфолиото на козметичния водач DIAMOND EXTREME SERUM.

Събитието се организира безусловно под звездното небе на София в неповторимото пространство „ Сферата” в хотел „ Милениум “. Официален посетител от Испания беше Беатрис Риера, районен управител на Natura Bisse за Европа, Средния изток и Африка.

Сред гостите бяха сътрудници на марката в България, представители на медиите и инфлуенсъри.

Домакин на събитието беше госпожа Грети Гарсия, притежател на. Изпълнителният шеф на испанската козметична компания Патриция Фисас, щерка на създателя на Natura Bisse Barcelona Рикардо Фисас в особено включване от Барселона показа първокласния серум пред българските посетители.

Подмладяващият първокласен серум за кожа Diamond Extreme Serum е дефиниран със Smart Energy Complex. Продуктът е основан, с цел да обнови външния тип на кожата. Хронологичната възраст, факторите на околната среда и натовареният метод на живот способстват за загубата на сила в кожата.

Това е и главната причина за появяването на признаци на стареене. Този енергизиращ серум за лице е заздравен със съставки, които допълват естествените цикли на възобновяване на салдото на кожата денем. През нощта неговото деяние се добавя с извънреден козметичен резултат. Резултатът е удивително сложно деяние срещу стареене, което разкрива безукорен и по-младежки тип загар.

„ Щастливи сме да представим Diamond Extreme Serum пред нашите български сътрудници, другари и посланици. – показа Патриция Фисас - С впечатляващо подмладяващо деяние, този артикул ревитализира и прави кожата по-стегната, плътна, еластична и хидратирана. Той потвърдено оказва помощ за понижаване на появяването на фини линии и бръчки със своята бързо попиваща копринена текстура. “ – добави тя и показа резултати от субективно тестване, осъществено от самостоятелни лаборатории през юли 2021 година върху 44 дами, което обобщава резултатите от Diamond Extreme Serum след 28 дни приложимост:

100% оповестяват за понижаване на фините линии и бръчките

100% означават, че кожата им се усеща по-стегната

100% оповестяват, че кожата им наподобява по-сияйна

100% са забелязали, че кожата им се усеща хидратирана и еластична

95% оповестяват за неотложен кръвоспиращ резултат

Иновативният Smart Energy Complex включва три съставки, сред които Artemia salina — получена от планктон и дестилат от корен на божур, който съживява външния тип на кожата. Продуктът съдържа възстановяващият, подмладяващ и овлажняващ сътрудник Chrono Skin, който резервира лъчезарен загар. Неговото деяние задейства овлажняването на кожата заран и възвръща повредената кожа вечер.

През деня Diamond Extreme Serum работи като мощен пребиотичен и антиоксидантен коктейл, който оказва помощ на хидратиращата преграда на кожата да поддържа положително положение и да понижи появяването на признаци на стареене. През нощта авангардният дует е допълнен от масло от мастик от кристални сълзи — получено от капките смола от дърво на гръцкия остров Хиос — и пептидната съставна част. Peptixyl ProYouth оказва помощ на кожата да възвърне младежкия тип.

С премиерата на Diamond Extreme Serum испанската козметична марка Natura Bissé разпростира своята история на вътрешен глас, пристрастеност и постоянството в грижата за кожата.

Водещ на специфичното събитие за българските сътрудници на първокласната козметика беше Ники Кънчев, който развесели пристрастеностите с спонтанна игра. Благотворителната идея на събитието събра 700 лева за лекуването на Стивън Бориславов от Перник. Тринайсет годишният Стиви е диагностициран със Сарком на Юинг - рак на костите.

Необходимата сума за лекуването му е почти 700 000 лв.. Това е следващата благотворителна самодейност, в която госпожа Гарсия и Esthetic Privilege се включват. Години наред тя подкрепя децата заболели от диабет – подаяние на средства за инсулинови помпи и лекуване.

Diamond Extreme Serum може да бъде открит в първокласните козметични центрове, СПА дестинации и партньорските салони на Natura Bissé в България.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР