Испанската кралица Летисия е безспорно една от най-добре облечените известни

...
Испанската кралица Летисия е безспорно една от най-добре облечените известни
Коментари Харесай

Дамата, която измести Кейт Мидълтън от трона на най-стилната кралска особа

Испанската кралица Летисия е несъмнено една от най-добре облечените известни дами в света. Кралицата нормално носи типичен тоалети, само че облеклата ѝ през 2017 година, се трансформираха доста.

С просто око може да се забележи, че са добавени доста по-пъстри цветове, а в роклите съвсем постоянно участват флоралните претекстове.

Вижте в галерията ни ТУК най-прекрасните тоалети на Летисия >>>

Съвсем скоро кралицата се появи в красива копринена рокля на една от най-известните испански фешън марки. Модните специалисти дефинираха роклята за доста стилна и подобаваща за събитието, на което кралицата посрещаше публични посетители в двореца Сарсуела.

Оказва се, че същата фешън линия от рокли е и обичана на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Безупречният жанр на кралицата се дължи и на това, че облеклата ѝ постоянно са съчетани цветово и като материали доста деликатно.

През лятото испанското кралско семейство бе на публична аудиенция във Англия. Посещението бе необятно отразявано, а тоалетите на кралица Летисия - деликатно следени и оценени. Външният тип на Летисия бе избран като отличен и напълно съгласуван със събитието.

Британското издание на списание "Вог " написа, че кралицата на Испания знае по какъв начин да сортира облеклата си.
 Getty/Gulliver
Прави усещане, че Летисия съчетава по-тесни едноцветни и прави поли със сако, нормално в два цвята. Така кралицата наподобява стилна, само че в това време съвременна и елегантна. Другото улеснение е, че в случай че в един ден има няколко събития, на които ще участва, тя елементарно може да смени единствено сакото,а по този начин да промени целия си външен тип.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР