Испания победи Италия с 2:1 в полуфинален мач от Лигата

...
Испания победи Италия с 2:1 в полуфинален мач от Лигата
Коментари Харесай

Испания надви Италия в края и се класира за финала в Лигата на нациите

Испания победи Италия с 2:1 в полуфинален мач от Лигата на нациите. Йереми Пино и Хоселу бяха точни за спечелилите, до момента в който Чиро Имобиле се разписа за " скуадра адзура ".

Възпитаниците на Луис де ла Фуенте откриха резултата след едвам 175 секунди игра. Високата преса на испанците даде резултат и Йереми Пино лиши топката в предни позиии. Нападателят се озова очи в очи с противниковия вратар и откри резултата.

Италианците обаче бързо възобновиха равенството на стадион " Де Гролс Весте " в Енсхеде. Чиро Имобиле се разписа от дузпа след игра с ръка на Робин Льо Норман.

Възпитаниците на Манчини можеха да осъществят поврат, само че гол Давиде Фратези бе анулиран заради засада.

След почивката Джанлуиджи Донарума отрази изстрел на Микел Мерино, до момента в който Унай Симон избави шут на Давиде Фратези.

Резервата Хоселу донесе триумфа на отбора си, единствено 5 минути откакто се появи в игра. Нападателят бе оставен непокрит в наказателното поле и се разписа от непосредствена непосредственост.

На финала Испания ще премери сили с отбора на с 4:2 след продължения. Двубоят ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 3 от 21:45 часа.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР