Искате ли да разберете какво ви очаква в любовта през

...
Искате ли да разберете какво ви очаква в любовта през
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за месец февруари 2018! Изключително динамичен любовен живот за 4 зодии

Искате ли да разберете какво ви чака в любовта през февруари? Дали ще имате задоволително време и сила, с цел да се посветите на обичания човек? Ще срещнете ли мечтаната половинка? Нека разберем:

Овен

Планетите ще бъдат на страна на представителите на зодия Овен. Те ще ви оказват помощ да постигнете щастието, за което копнеете.
Необвързани: Има голяма възможност да откриете бъдещата си половинка на работното място. И в това няма нищо необичайно, защото вие търсите някой, който има същите упоритости като вас. Обвързани: Не бъдете прекомерно строги към колегата си. Ако ви се коства, че любовният ви живот е в застой през този месец, просто се отдайте на заслужена отмора и оставете пътешествията за идващия.
Телец

Втората половина от месец февруари ще бъде по-благоприятна за основаването на нови запознанства и обществени контакти. Необвързани: Шансовете за започване на нова случка ще бъдат големи през този месец. Но не разчитайте, че някоя от тях ще се трансформира в сериозна връзка. Обвързани: Телците, които имат сериозна връзка, ще схванат, че е време за последваща крачка в връзките ви. Възможно е да бъдете сюрпризирани от прелестната вест, че фамилията ви ще се усили.

Близнаци

Любовният живот на всички от зодия Близнаци ще бъде извънредно динамичен през февруари. Не е изключено да превключите на сантиментална вълна, която ще ви води през целия месец. Необвързани: Приятелите ви ще бъдат източник на нови запознанства. Не отхвърляйте излизане, тъй като тъкмо тогава е допустимо да срещнете идеалната половинка. Обвързани: Дайте повече свободна на обичания човек и му покажете, че разбирате какъв брой значимо е за него да остава самичък от време на време – бъдете сигурни, че жестът ви ще бъде оценен.

Рак

Февруари няма да бъде месецът, който ще ви донесе невероятни любовни прекарвания. Отдайте се на работата и околните си, стараейки се да вършиме по нещо ново всеки ден. Необвързани: Ако през февруари ви следва командировка, никога не я отхвърляйте – точно пътешествията ще ви донесат доста нови запознанства. Обвързани: Стресът ще бъде ваш непрекъснат сателит през този месец. Въздържайте се от вземането на крайни решения, защото те ще бъдат подбудени от неверни подбуди.

Лъв

През месеца на любовта ще се радвате на доста позитивни страсти. Опитайте се да запазите положителното си въодушевление и настройка. Необвързани: В началото на месеца обществените ви контакти ще бъдат метода да се запознаете с забавни хора. Но бъдете деликатни – не си фантазирайте за възможна връзка, преди да сте сигурни в желанията на новата ви половинка. Обвързани: Отношенията с индивида до вас ще бъдат хармонични. Моментът е удобен за взаимно пътешестване, което ще ви накара да забравите за рутината.

Дева

Настроението ви ще бъде прелестно през месец февруари. Ще имате предпочитание да излизате повече и да се забавлявате. Необвързани: Ще ви бъде извънредно мъчно да откриете идеалния сътрудник. Перфекционизмът ви и визията, която сте си построили, ще бъдат спънка за започване на нова връзка. Обвързани: През този месец ви предстоят значими решения по отношение на бъдещето на връзката. Обсъдете с колегата си по какъв начин си представяте развиването в връзките ви.

Везни

Ще ви се коства, че всичко към вас е сантиментално и прелестно. Целият месец февруари ще мине под знака на любовта за представителите на зодия Везни. Необвързани: Макар да смятате, че всяко ново запознанство е опция за започване на вълнуваща връзка, би било добре да бъдете по-внимателни. Не се доверявайте на новите хора към вас, а се вслушайте в инстинкта си. Обвързани: Интимният ви живот ще бъде във напредък през този месец. Изненадвайте колегата си по-често и можете да бъдете сигурни, че връзката ви ще бъде във напредък.

Скорпион

Февруари ще бъде месецът, през който ще се чувствате извънредно изтощени. Единственото, което ще ви се желае, ще е да се сгушите на дивана вкъщи и да се скриете най-малко за малко от света. Необвързани: Новите запознанства ще бъдат сложни през този месец, само че ще бъдете прелестно сюрпризирани от остарял прочут, който ще откри контакт с вас и ще ви признае дълго защитавани усеща. Обвързани: Отдайте се напълно на колегата си през февруари. Би било добре да помислите за общо занятие, което ще ви накара да се сближите още повече.

Стрелец

Чувството ви за самозапазване ще бъде извънредно обострено през месец февруари. Ще ви бъде мъчно да се доверите на който и да било. Необвързани: Любовният ви живот ще бъде в застой. Не очаквайте да срещнете половинка, с която незабавно ще си паснете. Ако в действителност харесвате новия човек до себе си, ще е належащо да се постараете и да извършите взаимни отстъпки. Обвързани: Сега е моментът да се погрижите за общия ви дом. Променете образа на жилището ви и прибавете елементи, които харесват и на двамата.

Козирог

През февруари представителите на зодия Козирог ще бъдат прекомерно заети, с цел да мислят за обич. По-добре е да се концентрирайте върху работата си. Необвързани: Ще откриете човек, с който в действителност можете да се отпуснете и да бъдете себе си. Възможно е тъкмо той да се окаже идеалната половинка. Обвързани: Не бъдете прекомерно строги към колегата си. Проявете схващане и запазете успокоение – борбите единствено ще доведат до по-големи проблеми.

Водолей

През този месец стресът в работата няма да ви разреши да мислите за нищо друго. Съветваме ви да си починете най-малко за малко, с цел да посветите време и на обичаните си хора. Необвързани: Ще осъществявате нови запознанства с лекост, само че множеството от тях ще е окажат с хора, които са по-подходящи за ваши другари. Въпреки това не спирайте да се оглеждате, тъй като половинката ви може да ви чака там, където минимум очаквате. Обвързани: Възможно е да се сблъскате с проблеми, които би трябвало да решите дружно с вашата половинка. Планирайте скорошно странствуване, което ще ви разреши да се отпуснете.

Риби

Задължително е през този месец да бъдете извънредно спокойни. Опитайте се да разнообразите всекидневието си. Необвързани: Най-важното е да сте сигурни в качествата, които желаете да има вашият предстоящ сътрудник. Когато знаете тъкмо какво търсите, ще откриете подобаващата половинка. Обвързани: Месец февруари ще ви донесе доста приятни изненади. Моментът е извънредно подобаващ за предложение за брак или за увеличение на фамилията.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР