Искате да се подготвите за предстоящото раждане. Мислите, че сте

...
Искате да се подготвите за предстоящото раждане. Мислите, че сте
Коментари Харесай

5 ситуации, които могат да ви изненадат при раждане

Искате да се подготвите за идното раждане. Мислите, че сте възнамерявали добре всичко. Ама не е тъкмо по този начин.

Раждането е непредсказуем развой, настояват освен тези, които са го претърпели, само че и лекарите.
Много значима е несъмнено позитивната конфигурация, само че е добре да си дадем ясна сметка, че не всичко зависи от нас, обясняват специалисти.

Кога ще стартира раждането

Ултразвукът е „ споделил “ точната дата на термина, лекарите са удостоверили и това ориентира бъдещата майка, по кое време да чака раждането. Не постоянно сюжетът обаче е подобен. Освен, в случай че раждането авансово не е планувано и ще бъде секцио. Тогава датата е сигурна.
Дори, когато не става дума за изненадващо прибързано раждане, мъчно и даже невероятно е да познаем точната дата на събитието.
Бременността продължава всекидневно 37 седмици и бебето се ражда доносено. Има доста разновидности в границите на плюс-минус още няколко дни до 41-ата седмица. Така че „ изборът “ на бебето, по кое време да се яви на бял свят, е доста необятен.

Кой ще води раждането

Естествено сте избрали своя доктор, имате телефонния му номер, и се надявате, че той ще участва в родилната зала. Много раждания обаче са непредсказуеми – раждането стартира преди периода, стартира, още до момента в който викате колата за спешна помощ или се случва на път за болничното заведение.
Или пък лекарят, който очаквате, е възпрепятстван, и различен се постанова да поеме раждането. Това не значи, че здравето на майка и на бебето са под опасност – в противен случай.
 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР