Искате да превърнете дома си в по-приятно място за живеене?

...
Искате да превърнете дома си в по-приятно място за живеене?
Коментари Харесай

Няколко начина да превърнем дома си в по-приятно място

Искате да превърнете дома си в по-приятно място за живеене? Няма проблем - ние сме отсреща да помогнем. В тази публикация ще разгледаме някои потвърдени способи, които ще внесат прохлада в стаите вкъщи и ще ви накарат да се чувствате добре. 

1) Погрижете се да влиза огромно количество естествена светлина

Понякога тези неща не зависят от нас, само че е добре да се подсигурим с това в стаите да влиза огромно количество естествена дневна светлина. Това може в действителност да преобрази стаите и да ни даде чувство за шир. 

2) Проветрявайте често 

Застоелият въздух не може да се раздвижи даже от климатик. Проветрявайте добре един път на ден и се грижете това да се случва за най-малко 30 минути. Разбира се, не споделяме да стоите на течение, само че се грижете за това да не стоите компактно затворени за 24 часа. Може да следите дали има сигнали за нечист въздух - тогава проветряването може да има противоположен резултат. 

3) Изолирайте се от шума 

Нещо положително, което може да извършите (освен когато се проветрява, схваща се) е да инвестирате в качествена дограма, която да изолира дома ви от шумовете на открито. Това е изключително потребно в случай че живеете до многолюден бул.. 

4) Цветя и растителност

Погрижете се вкъщи да имате доста цветя и растителност, които да внесат прохлада. Зеленината е прелестна. Да, може да има малко буболечки около тях, само че флората вкъщи е нещо прелестно. Може даже да опитате да имате дребна градина на терасата. Това е доста значимо и е потребно занимание. 

5) Изкуство

Освежете дома си с картини. Няма потребност да са скъпи, само че дано стените изобилстват от красиви изображения, на които да се радвате. Голите стени са наказване, а изкуството храни душата. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР