Искате да отслабнете бързо, за да се чувствате леки, свежи

...
Искате да отслабнете бързо, за да се чувствате леки, свежи
Коментари Харесай

Ако консумирате тези 4 храни, ще се отървете от излишните килограми и ще покажете перфектна фигура на плажа

Искате да отслабнете бързо, с цел да се чувствате леки, свежи и с положително самочувствие през нетърпимите летни горещини? Препоръчваме ви да консумирате по-леки храни, както и подобаващи подправки и чайове, посредством които неизбежно погълнатите мазнини ще бъдат бързо „ изгаряни “! Да стартираме с „ киноа “ – това е зърноподобна просвета с ядливи, безглутеинови семена, произхождаща от региона на Андите – Южна Америка; неповторим естествен артикул, богат на протеини, фибри, микроелементи /желязо, цинк, селен/, витамини /особено витамин Е/! Този артикул, с енергийна стойност за 100 г от 1488 kJ (355 kcal), се готви също по този начин елементарно, както и оризът. Продава се в насипно положение на цена към 13 лева на кг. На второ място слагаме добре известната ви фалшификация канела.

Тя стабилизира равнището на кръвната захар, което има ограничителен апетита резултат, събитие от изключително значение за хора, страдащи от диабет вид 2.

Освен това, канелата възстановява и кръвното налягане. А по какъв начин да я консумирате? Най-приемливо е да смесите да вземем за пример 1 с.л. с кофичка нискомаслено кисело мляко и да изкусите добре разбърканата примес. Може да добавяте по малко канела и в кафето или чая си. Краткотраен резултат да понижи апетита ви има и потреблението на лютиви чушлета, защото съдържащото се в тях съединяване капсаицин форсира метаболизма. Но внимавайте да не се „ разядете “ от лютото, тъй като тогава резултатът ще бъде в негативна посока! Да преминем към зеления чай. Един самобитен стимулатор за бързото изгаряне на мазнини и – оттова – настоящ в посока свалянето на килограми. В този случай, ускоряването на метаболизма се дължи на съдържащите се в зеления чай катехини – тип фитохимични съединения. Затова, пийте този магически за фигурата ви чай по няколко пъти дневно!

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР