Искате да отглеждате хамстер, но родителите ви не са съгласни

...
Искате да отглеждате хамстер, но родителите ви не са съгласни
Коментари Харесай

Как да накарам родителите ми да ми вземат хамстер

Искате да отглеждате хамстер, само че родителите ви не са съгласни с това? Не би трябвало да е мъчно да ги убедите да ви купят подобен домакински любим, изключително откакто той заема малко място, не е безценен и не се нуждае от прекомерно специфични грижи.

Ето по какъв начин да накарате родите ми да ви вземат хамстер?

Стъпка 1

Най-напред разберете по какъв начин да се грижите за хамстера. Хамстерите живеят към три години. Тези дребни животни са чувствителни към топлота, светлина, други животни и даже бебета (между другото: в случай че имате коте, уверете се, че хамстерите ви няма да остават уединено с него). Хамстерите не могат да се държат на слънце или на течение и се нуждаят от идентична температура. Освен това те изискват чисто пространство, което би трябвало да се почиства един път седмично. Така че, в случай че желаете да убедите родителите си да вземат хамстер, докажете им, че знаете по какъв начин да се грижите за гризача и сте подготвени да поемете тази отговорност.

Стъпка 2

 Как да получа хамстер Снимка: metalboy25/pixabay.com

Говорете с родителите си - разкажете на родителите си какво значи да отглеждате хамстер и че сте готови за това. Ако кажат да, тогава направете лист на всичко, от което се нуждае дребният гризач: клетка за хамстера, катерушки, колело, дървени стърготини, храна за хамстера.

Стъпка 3

Настоявайте, без да сте досадни - Ако кажат, че може би ще ви вземат хамстер, тогава може да имате шанс! Отидете в магазина за домашни любимци, покажете им още веднъж какъв брой сладки са хамстерите и им кажете всички забавни неща, които знаете за тях, поучават от wikihow. Изненадайте ги с информация и може би ще съумеете да получите хамстер.

Стъпка 4

Не бързайте! След няколко седмици или може би дни вашите родители може би ще се съгласят. Ако това не се случи, умерено ги попитайте за какво. Не ги молете, а се дръжте като възрастен! Дайте им повече време да помислят. Ако те видят, че желаете едно и също нещо след месец, несъмнено ще се съгласят.

Стъпка 5

 Хамстер

Спестявайте пари. Ако родителите ви видят, че полагате старания да съберете пари, с цел да купите всичко за хамстера сами, те ще осъзнаят какъв брой доста го желаете и сте подготвени да поемете отговорност.

Запомнете! Родителите ви няма да вземат хамстер, в случай че знаят, че нормално сте безотговорни и че оценките в учебно заведение също не са доста положителни. Така че променете нещо от тази позиция, в случай че се постанова.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР