Искате да изпратите целувка на далечния си любим? Изглежда, че

...
Искате да изпратите целувка на далечния си любим? Изглежда, че
Коментари Харесай

Силиконови устни правят възможни целувките през интернет

Искате да изпратите целувка на далечния си обичан? Изглежда, че китайски апарат с топли, движещи се силиконови " устни " има точното решение.

Устройството, рекламирано като метод да се разреши на двойките, живеещи на далечни дистанции, да споделят " същинска " физическа фамилиарност, провокира раздвижване измежду китайските консуматори на обществени мрежи, които реагират по едно и също време с любознание и потрес.

Смята се, че оборудваното със датчици за налягане и задвижващи механизми устройство може да имитира същинска целувка, като възпроизвежда натиска, придвижването и температурата на устните на потребителя.

Заедно с придвижването на целувката то може да предава и звука, който потребителят издава.

Въпреки това, до момента в който доста консуматори на обществените мрежи видяха занимателната страна на устройството, други го подлагаха на критика като " вулгарно " и " ужасно ". Някои показаха опасения, че малолетни лица могат да го купят и употребяват.

" Не разбирам (устройството), само че съм изцяло замаян ", гласеше един от водещите мнения в Weibo.

За да изпратят целувка, потребителите би трябвало да изтеглят приложение за мобилен телефон и да включат устройството в врата за зареждане на телефона си. След като се свържат с сътрудниците си в приложението, двойките могат да стартират видеоразговор и да си предадат фалшификати на своите целувки.

Макар да се популяризира за връзки от разстояние, китайското устройство също по този начин разрешава на потребителите да се свързват анонимно с непознати във функционалността " площад за целувки " на приложението. Ако двама непознати си паснат сполучливо и се харесат, те могат да изискат да си разменят целувки. Потребителите могат също по този начин да " качват " своите целувки в приложението, с цел да могат другите да ги изтеглят и изпитат, написа CNN.

" Партньорката ми изначало не вярваше, че може да се реализира (дистанционна) целувка, тъй че челюстта ѝ падна, когато го употребява... Това е най-хубавата изненада, която съм ѝ правил по време на връзката ни от разстояние ", разяснява един от потребителите.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР