Искат да елиминират ДПС. Голямата им цел е да направят

...
Искат да елиминират ДПС. Голямата им цел е да направят
Коментари Харесай

Ахмет Доган проговори: Искат да елиминират ДПС, поемам вината за това

Искат да отстраняват Движение за права и свободи. Голямата им цел е да създадат всичко допустимо да отстраняват Движение за права и свободи от политическата сцена на България. Това съобщи почетният ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган пред членовете на ЦС на Движение за права и свободи и пред актива на партията.

Защо? Защото Движение за права и свободи е поръчител на защитната система на нашата общественост. Голямата цел е да няма Движение за права и свободи и да нападат единството на нашата общественост, добави Доган.

„ Младежи ми споделяха: „ добре, че се получи по този начин с това момче, другояче се бяхме стопили “. Аз няма да му изговарям името. В последните години защитната система на Движение за права и свободи е съвсем към нула. Последните 7-8 години. По някакъв метод ние умишлено или неумишлено стимулирахме едноличните решения, които ни доведоха дотук. Много е значим този въпрос, тъй като самата народна власт има рецесия в своята защитна система “, сподели още Доган.

Не съм си представял, че наши кметове ще репресират наши хора. Вижте какво става в Джебел, в Каолиново. Срам ме е от дейностите на това момче, сподели Доган.

„ Всички, в това число аз, сме отговорни за това събитие и би трябвало да намерим воля и сили да се простим на обществото.

Това момче към този момент заплашва и демокрацията в страната, и държавността. Години наред той извоюва персонални позиции в правосъдната система безхаберно, от името на Движение за права и свободи “, сподели Доган, визирайки Делян Пеевски.

Той уточни още, че през последните години в Движение за права и свободи се е насърчавало взимането на еднолични решения.

„ Това е доста сериозен синдром, че партията си отива, че към този момент няма партия “, сподели той.

Ахмед Доган приказва пред симпатизанти на Движение за права и свободи след представянето на водачите на листите на неговата секта – Алианс за права и свободи.

Той регистрира направената неточност като „ направена от години “.

„ Най-лошото е, че той извоюва позиции от името на Движение за права и свободи “, сподели Доган. „ Ние в случай че не го спрем, няма кой да го спре “, сподели той в умозаключение.

Лидерът на ДПС-Доган акцентира, че би трябвало още веднъж да се акцентира на живата връзка с хората.

Той прикани за кураж и мощ посредством единение.

SafeNews напомня, че на 17 август Ахмед Доган изключи Делян Пеевски и поддръжниците му от партията на Движение за права и свободи.

Той събра Централното оперативно бюро на Движение за права и свободи, на което бяха взети това и други значими решения.

Като взе поради решението на Почетния ръководител на Движение за права и свободи за освобождение на Делян Пеевски като ръководител, на Халил Летифов, Станислав Анастасов, Искра Михайлова и Йордан Цонев като заместник-председатели и членове на ЦОБ, на Хамид Хамид и Радослав Ревански като членове на ЦОБ, на Ертен Анисова като депутат, на съображение член 6, алинея 2, алинея 4, т. 1, т. 2, т. 4, изречение второ, алинея 7, член 11, алинея 1 във вр. с член 9а от Устава на Движение за права и свободи.

 

Още вести четете в: България, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР