Искаш да бъдеш Кралица? Искаш всички да говорят за теб?

...
Искаш да бъдеш Кралица? Искаш всички да говорят за теб?
Коментари Харесай

Как да бъдеш Кралицата: практични съвети от Лариса Ренар

Искаш да бъдеш Кралица? Искаш всички да приказват за теб? То тази публикация е тъкмо за теб.

В идващите редове ще научиш всички практични препоръки по тематиката от Лариса Ренар.

Кралицата е независима, свободна и самостоятелна жена. Тя умее да управлява живота си. Поставя цели и живее по отношение на тях. На нея хората желаят да наподобяват и тя постоянно е престиж. Лариса Ренар я разказва със стихията на Въздуха .

 bgb Thinkstock

Как да изглеждаш като Кралица?

Най-кралското комбиниране е бяло и черно . Не е съвпадане, че Зимата се свързва с това положение. Бялото е цветът на студенината и чистотата. Съчетанието на черно-бяло издава, че дамата е способна да управлява, има мощ и настоятелен качества.

Подходящи за визията са строги костюми. Полата би трябвало да е два пръста над или под коляното, а сакото и бяла риза се трансформира в задължителено допълнение.

 bgb Thinkstock

Извади дребната черна рокля от дрешника и знай, че няма да останеш незабелязана. Тя допуска известна съвестност.

Кралицата избира фини тъкани и безупречно ушити облекла. Тя акцентира своето състояние единствено със скъпи часовницци и пръстени. Ще познаете Кралицата по семплото колие или брошка, които акцентират нейната индивидуланост.

 bgb Thinkstock

Ароматът на Кралицата

Когато ухаеш на бергамот, грейпфрут, лимон и лимонова трева , то караш своите поклонници да те боготворят.

 bgb Thinkstock

Как се гримира Кралицата

Сенки - слонова кост или бели
Бежов или розов руж
Черна или кафява линия на очите
Устни – розови или пастелени тонове
Много ярък декор дьо загар

 bgb Thinkstock

Как да засилиш стихиите на въздуха?

Камъкът на Кралицата е сапфирът, знак на откровеност и честност. Изборът на украшение със сапфир ти оказва помощ да се съсредоточиш и да запазиш успокоение, във значими моменти. ( Дали е инцидентно, че годежният пръстен на Кейт Мидълтън е точно сапфирен ?)

 bgb Thinkstock

Каква е визията на Кралицата?

Кралското достойнство се крие във всеки подробност – спестовен грим (акцент на очите), изтънчен парфюм с лек цитрусов нюанс, безукорен непоказен френски маникюр.

 bgb Thinkstock

3 техники за развиване на Кралица:

Кажи “Не” . Помисли къде насилваш себе си и не ти стига храброст да спреш. Спри още в този момент! Ти имаш несъмнено време – използвай го единствено за това, което Наистина е цено за теб.

Подреди своите цели и се развивай непрекъснато. Започни да си водиш бележник. Виж дали същински значимите неща за теб са на първото място. Ако не – сменяй ги и последователно всичко ще си пристигна на мястото. Развитието един от водещите цели на Кралицата.

Спри да купуваш евтини неща – купи едно нещо, само че което те кара да се чувстваш скъпа и специфична. Това важи с цялостна мощ за всичко в живота ти. По-добре един фреш – само че в скъпо и първокласно място. Ти си скъпа жена!

 bgb Thinkstock

Сега знаеш от какво имаш потребност, с цел да изглеждаш и да се чувстваш като Кралица. За да отключиш в себе си тази същинска сила– учи се от най-хубавите! Заповядай на семинара на Лариса Ренар и Наталия Кобилкина на тематика: "Кръгът на женската мощ: Презареждане и се превърни в същинска Кралица.

Изправи тил и вдигни гордо глава. Ти си Edna неповторима и магична жена от кръга на женската мощ!

Автор: Мишел

 bgb Thinkstock

Припомни си още: Кралица! Момиче! Любовница или Хазяйка! Коя си ти?

 съновник
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР