Искането на оставката на главния прокурор Иван Гешев от номинираната

...
Искането на оставката на главния прокурор Иван Гешев от номинираната
Коментари Харесай

Евгений Дайнов: Искането за оставка на Гешев са „бойковщини”

Искането на оставката на основния прокурор Иван Гешев от номинираната за министър председател от ГЕРБ-СДС Мария Габриел са „ бойковщини ”. Това е: „ Да им дам на тия – умните и красивите, дето доста викат по жълтите павета една като тях – интелигентна, красива и с тапия за лекар, каквато тя няма. Другото, което желае да ни даде, е Гешев. Там всичко е персонално при него. Той желае персонално да убеди ПП-ДБ да поддържат този мандат. Това даже не е политика, това са „ Бойковщини ”. Това съобщи политологът Евгений Дайнов пред " Нова нюз ".

 

Според Георги Харизанов и други правосъдни министри са правили „ Бойковщини ” с настояването да бъде заменен основния прокурор. „ Не мисля, че поръчката за промяна на Гешев ще докара до смяна в позицията на ПП-ДБ, което ме навежда на мисълта, че надали е адресирано тъкмо към тях ”, изясни той.

 

Според Дайнов номинираната Мария Габриел явно няма закваската за министър председатели. Тя явно няма престижа, с който да излиза пред медиите и пред публиката и „ настъпи една мотика ” – потвърждавайки, че е лекар, а не е, което внезапно понижи възможностите й.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР