Искане за формиране на временна парламентарна анкетна комисия, която да

...
Искане за формиране на временна парламентарна анкетна комисия, която да
Коментари Харесай

Парламентарна анкетна комисия да се заеме със снимките от спалнята на премиера, настояват от АБВ

Искане за образуване на краткотрайна парламентарна анкетна комисия, която да се занимае със фотосите от спалнята на премиера насочиха от. " Обръщаме се към ръководителя на Народното събрание и всички депутати да предложат образуване на такава краткотрайна анкетна комисия ", съобщи водачът на АБВ и предизвести: " Това е поименно гласоподаване – всеки депутат, който не внесе такова искане за такава комисия и не поддържа такава комисия, в действителност легитимира корупцията, в действителност демонстрира, че не се смущава, че джобните пари на министър-председателя са 1 млн. евра ". 
Петков е безапелационен, че в тази ситуация прокуратурата е съизвършител: " Защото основният прокурор не разпореди неотложен обиск и изземване от резиденцията, с което даде опция на министър ръководителя да укрие доказателства ". 
В рамките на 24 часа, АБВ ще сезират ОЛАФ за проблем с газопровод, който мирише на корупция, разгласи зам.-председателят на АБВ Любомира Ганчева, визирайки газопровод край Свищов. " Газопроводът е бюджетиран за 9 милиона и 400 хиляди лв. и в един миг, при започване на тази година, се афишира за 20 милиона лв.. Става въпрос за повече от два пъти увеличение на цената която ще платим и това не буди съмнение у никого ", разясни Ганчева.
" Ще сигнализираме ОЛАФ и ще помолим европейските институции да създадат инспекция, тъй като очевидно българските не могат, не желаят, не знаят, само че за сметка на това, обаче, обезпечават комфортен чадър на българските ръководещи ", добави зам.-председателят на АБВ и изрази вяра българските институции да се извинят.
" Това ще е най-скъпото опрощение в нашата история – коства 10 милиона ", уточни Румен Петков и добави: " Булгартрансгаз и Министерство на енергетиката грабят Фонд „ Козлодуй “, грабят Европейска банка за възстановяване и развитие и грабят Съединени американски щати, които са вторият по мащаб инвеститор в Европейска банка за възстановяване и развитие. Ще създадем вероятното всички ограбени в тази ситуация да бъдат осведомени за грабежа, който се прави от Булгартрансгаз ". 
 АБВ дава Ангел Джамбазки на прокурор за хулиганство(ВИДЕО) АБВ дава Ангел Джамбазки на прокурор за хулиганство(ВИДЕО)
В сигнал до прокуратурата Политическа партия АБВ упорства за снемане на евродепутатския имунитет на Ангел Джамбазки и подвеждането му под отговорност....
АБВ изпратиха и против спокойно протестиращи хора, при което има потърпевша гражданка. " Той ги замерваше от петия етаж с пиратки и пиротехнически произведения, както и ги поливаше в студеното време с вода ", напомни зам.-председателят на АБВ Христо Колев. Със сигнала АБВ упорства прокуратурата да изиска от Европейския парламент събаряне на имунитета на Джамбазки, заяви Колев. Искаме органите да вземат отношение по този въпрос и да има наказване за хулиганството на господин ангел Джамбазки ", безапелационни са от АБВ.
По думите на Отец Дионисий, който е бил очевидец на случилото се, неприемливо е избраници да имат такова влияние върху гласоподаватели. " Присъствието на протестиращите там беше спокойно, имаше строшаване на стъкло, а не разгром на историческа постройка ", уточни той и разгласи, че на следващия ден пред достоверното Народно заседание ще се организира следващ митинг, който ще изиска оставките на премиера, основния прокурор и предварителни парламентарни избори. 
Като най-показателни имена за онагляването и възприятието за недостижимост и ненаказуемост водачът на АБВ уточни Бойко Борисов, Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Ангел Джамбазки и разяснявайки ги, разгласи първия избирателен ангажимент на АБВ. " Отсега поемам уговорката, че партия АБВ ще номинира за министър на защитата човек със здрави нерви, който не се изпуска край селски стрелбища. Това е първият избирателен ангажимент, който поемаме и подсигурявам, че ще спазим ", съобщи Петков.
" Като приказваме за това събитие Ангел Джамбазки и Каракачанов съм обезпокоен, че можем да разбием бизнеса с паспорти, тъй като с влизането на Македония в Европейски Съюз, няма да може да им продават паспорти ", добави водачът на АБВ и прикани всички: " На 21 ноември в 17 часа - пред достоверната постройка на Народното събрание в София да се съберем и да кажем: Повече по този начин не може ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР