Искаме властта да се върне при гражданите, а не при

...
Искаме властта да се върне при гражданите, а не при
Коментари Харесай

Отровното трио: Обиколихме над 20 града, навсякъде ни пазят полицаи

Искаме властта да се върне при жителите, а не при олигарсите. Това съобщи във Фейсбук живо включване Арман Бабикян - един от представителите на. 
Формацията инициира полемика с въпроси и отговори на жители в обществената мрежа, като изясни, че събитието няма да е само по рода си. От Триото споделиха, че са обиколили над 20 града, като на всички места чиновници на реда внимателно охраняват събитията им. 
Бабикян уточни още, че от Триото упорстват за власт, която чува жителите и техните претенции. " Това е власт, която тича след проблемите. Ние не желаеме такава власт. Има метод демокрацията да върви в естествените релси на цивилизованата общественост на Европейски Съюз, към която принадлежим ", уточни Бабикян.
" Нямаме партия и не вършим партия. Не се приготвяме за това, само че вършим цивилен комитети в цялата страна. Ще присъединим всички хора, които имат предпочитание да се трансформират нещата в България. Ние се опитваме да извадим и можещите, и знаещите жители пред скоби и те да дадат своите сили за смяната на страната ". Така Бабикян отговори на въпрос на на какъв стадий е достигнала подготовката за политически план на Триото.

Проф. Велислав Минеков съобщи
Адв. Хаджигенов означи, че Триото е било в над 20 града досега, като уточни, че по места се следи феодална организация. " Хората обаче схванаха, че могат да бъдат свободни ". На своя страна проф. Минеков посочи, че по места се вижда " крах на ръководещата мафия ". Бабикян добави, че във всяко обитаемо място се изпращат служители на реда, които да пазят техните събирания и срещи с жители.

Адвокат Хаджигенов разяснява, че не би защитавал даже в обективен правосъден развой министър председателят Бойко Борисов. 

 Отровното трио с въпроси към премиера Борисов за локдауна Отровното трио с въпроси към премиера Борисов за локдауна
Решението на Министерския съвет за налагане на локдаун е следващото несъответстващо деяние на Бойко Борисов и компания, се споделя в текст,...

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР