„Искаме смърт. Кръв за кръв. Ако не е в затвора,

...
„Искаме смърт. Кръв за кръв. Ако не е в затвора,
Коментари Харесай

В Първенец става страшно! Искат публичен линч, ако няма справедливост за Ангелинка, момичето издъхнало в ръцете на майка си

„ Искаме гибел. Кръв за кръв. Ако не е в пандиза, знаем къде живее и ще търсим отплата. Такова хубаво дете да убие”, крещяха жителите на ромската махала на Първенец. Рано тази заран джип блъсна и умъртви намясто 11- годишно момиченце. То е отивало на учебно заведение, водено от майка си, написа Трафик нюз бг.

Жената и детето са вървели отдясно по посока на придвижването, защото там няма тротоар. Има знак за ограничаване на скоростта, съгласно който оптимално позволената скорост е 30 км. Бащата на Ангелинка със сълзи на очите, трептящ, стоеше на 100 метра от тялото на детенцето си. Той описа, че е схванал от съседите за нещастието и незабавно е дошъл. Когато пристигнал, жена му към този момент е била откарана в болница, а момиченцето лежало на асфалта. " Карала е с гневна скорост, когато е връхлетял Иванка и дребната. Те са отивали към учебното заведение. Повече от 30 минути е нямало кола за спешна помощ. Искам си детето, желая да си видя и жената”, плачеше почерненият родител-Георги.

Свидетелка на зверската злополука пък описа, че от вкъщи си чула удара. „ Толкова беше мощен ударът, че у дома го чух. Излязох и видях Иванка с кръв по главата, детето под гумите на колата, а водачът в джипа си. Въпреки раната, майката държеше детенцето в ръцете си и викаше за помощ. Ангелинка си умря в ръцете на майка си”, описа съседка.

Всички поданици на махалата се бяха събрали на мястото на трагичния случай. Един след различен пристигаха и родни на фамилията. Бащата на Ангелинка изпадна в нервност при типа на екипа на Съдебна медицина. Той опита да пробие кордона от служител на реда, с цел да отиде при детенцето си. Не я пипайте! Искам си детето! Пуснете ме при Ангелинка”, крещеше Георги. Един от служителите на реда води мъжa до най-близката скамейка, пробвайки се да го успокои.

Почерненото семейство имат още едно момиченце, по-малка от Ангелина. Иванка е стопанка. Грижи се за къщата и децата, а Георги е работи на частно по обекти и градини. Съседите им ги разказват като добродушно семейство, с ученолюбиви и възпитани деца.

Както по-рано през днешния ден съобщихме, по думите на хората в Първенец, това не е първият случай на лидера. Преди година той е блъснал с гневна скорост колата на 21-годишно момиче пред магазин в центъра на селото. По информация на Министерство на вътрешните работи след случая ромите нападнали 56-годишният водач на джипа. Водачът се споделя Димитър и живее в Брестовица. Работи в прилежащо село.

В ромската махала бяха три патрулни коли на полицията и два буса на Специализираните полицейски сили.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР