Искаме президентството и парламентът да се разпуснат, защото там няма

...
Искаме президентството и парламентът да се разпуснат, защото там няма
Коментари Харесай

Марешки се обяви за разпускане на парламента и президентството

Искаме президентството и Народното събрание да се разхлабен, тъй като там няма действителни хора, а високоплатени актьори, на които някой им написа речите. Те ги наизустяват и ги произнасят. Правим доклад на една година на президентската институция. Аз одобрявам индивида Румен Радев, а не президента Румен Радев, който единствено ругатни депутатите. Това разгласи в събота пред Нова телевизия водачът на ”Воля” Веселин Марешки.

По отношение на вота на съмнение той съобщи, че няма по какъв начин партията му да взе участие в " един подобен неправилен цирк ", когато липсва опция.

”В залата се видя един беззъб избор, който най-после се трансформира и в безсрамен, тъй като един от депутатите на Българска социалистическа партия сподели, че разчитат на Патриотите да ги подкрепят”, сподели той.

Марешки съобщи, че няма късмет депутатите му да поддържат настояването на Българска социалистическа партия за референдум по Истанбулската спогодба.

”Това е следващото цинично предложение, което идва от тяхна страна”, съобщи Марешки.

”Моето персонално мнение е, че няма по какъв начин да не поддържа текстове, които се отнасят до отбрана правата на дамите и децата и правото им на заслужен живот”, добави той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР