Искаме преговори. Преговорите означава уеднаквяване на позициите. Ние сме готови

...
Христо Иванов: Ние сме готови партньорски, конструктивно да вървим напред

Снимка: БГНЕС

Коментари Харесай

НА ЖИВО: Христо Иванов: Ние сме готови партньорски, конструктивно да вървим напред

Искаме договаряния. Преговорите значи уеднаквяване на позициите. Ние сме подготвени партньорски, градивно да вървим напред.Регулаторите не са непременно. Това съобщи Христо Иванов – ПП-ДБ по време на брифинг в Народното събрание.

Още гледайте във видеото на SafeNews:

Настъпва период, в който няма орган, който да проверява корупцията.

Драматично сме закъснели. Всеки депутат може да се включи във всяка комисия. Преди да се наемам с дефинитивна позиция, бих желал да чуем господин Сарафов в комисия в Народното събрание “, сподели Христо Иванов на въпрос дали основният прокурор Борислав Сарафов би трябвало да се отдръпна, до момента в който вървят следствията за Пепи Еврото и Мартин Нотариуса.

„ Имаме покана към сътрудниците от ГЕРБ за определяне на разпоредбите за Комисията, която да се бори с корупцията. Законът за битка с корупцията е подписан преди 5 месеца. Каним сътрудниците от ГЕРБ във вторник дружно да внесем тези правила, с цел да може номинациите да бъдат направени по най-прозрачния метод “, сподели Кирил Петков.

„ Правилата за тази комисия са ясно избрани. Трябва единствено да ги внесем и да стартираме попълването на този орган “, изясни Христо Иванов.

„ Срещата може да не бъде на равнище водачи, може да бъде сред нашите адвокати “, съобщи Кирил Петков.

 

Още вести четете в категория България
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР