Искаме да веганизираме целия свят, закани се председателят на Българския

...
Искаме да веганизираме целия свят, закани се председателят на Българския
Коментари Харесай

Царят на мезетата Ути Бъчваров попиля шефа на BG веганите

Искаме да веганизираме целия свят, закани се ръководителят на Българския вегански съюз Никола Донев. Телевизионният водещ Ути Бъчваров тихичко го реплекира: " Замислял ли си се, че този същият свят може да не желае? " Тази събота в Пловдив се организира първият вегански митинг. В студиото на Bulgaria ON AIR стана ясно, че повода за него е заставането против всеобщото изтребване на животни в кланиците. " Това е геноцид, актуален Холокост на животните! ", отсече Никола Донев.

И това е забавно - неправилното подготвяне на зеленчуците ги прави безполезни! Четете още забавни вести и потребни препоръки за вашето здраве на най-полезниа здравен уебсайт Zdrave.to

" Поставяме се на тяхно място. Искаме да покажем на обществото, че те биват избивани непрекъснато по изключително нечовечен метод ", продължи Донев като изясни по какъв начин мъжките пиленца " отиват в мелачката " още на първия ден от излюпването си, а мъжките теленца се лишават от кравата на 5-я ден и " пътуват към кланицата ".

" Индустрията не желае да храни с фураж нещо, което няма да й дава мляко ", добави ръководителят на Българския вегански съюз.

" В историята на изкуството и на човечеството се появяват авангардни групи, които оферират радикализъм в продължаването на едни течения. Вие се появявате като едни радикални новатори, които казвате " От през днешния ден светът би трябвало да бъде различен ", само че по какъв начин той ще съществува в утрешния ден? ", попита Ути Бъчваров своя конкурент в полемиката.

Донев му отговори като се върна " два века назад в историята, когато е имало иго " - тогава се е появило придвижването аболиционизъм - хора, които се борили за правата на робите.

" Ние се одобряваме за вегани-аболиционисти. Трябва да се откажем от това излишно ликвидиране ", безапелационен бе Донев.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР