Искаме да се запознаем с програмата, по която ще работи

...
Искаме да се запознаем с програмата, по която ще работи
Коментари Харесай

Независимият Иво Атанасов: На нас Кирил Петков не ни е предлагал нищо. Нито парични суми, нито постове

Искаме да се срещнем с програмата, по която ще работи държавното управление и Народно събрание, с цел да създадем своите разбори и всеки от нас настрана да реши дали ще поддържа това държавно управление или не. Това сподели в студиото на " Денят стартира " самостоятелният народен представител Иво Атанасов, който се отдели от групата на Има Такъв Народ.

Атанасов желае да знае по какъв начин ще се работи по проект и график във връзка със законодателната активност на Народно събрание, какви задания и цели има държавното управление и каква е времевата рамка.

" Ние сме доста разнообразни като хора. С напускането на Има Такъв Народ всеки един се почувства свободен във взимането на решенията ", сподели Атанасов.

Той е безапелационен, че Политическа партия не са предложили пари на самостоятелните депутати и не са им обещавали постове.

" На нас Кирил Петков не ни е предложил нищо. Нито парични суми, нито постове. При срещана с него ни срещна с политиката и задачата, която има Политическа партия и търсеше съидейници и ние в доста от случаите сме на едно и също мнение. Това, което ни обединяваше в Има Такъв Народ, беше битката с незаконния модел на ГЕРБ и придворните на ГЕРБ. Нито ни е обещавал, нито ние сме желали нещо ", сподели Атанасов.

Заяви за себе си, че няма желание да желае нещо. И шестимата самостоятелни депутати са нямали условия за постове.

" В персонален проект ме интересува да направя разбор за желанията на тройната коалиция. Но ме интересува и персоналния състав на това държавно управление. Може да има съвпадения по стратегиите, само че в персоналния състав, в случай че има лица, в които има подозрение, че няма да свършат избрана работа, ще изкажем мнение. По-важни са политиките, само че са значими и лицата ", сподели Атанасов.

Прогнозира, че имената на министрите ще станат ясни, откакто Политическа партия съберат поддръжката на 121 депутати.

В Има Такъв Народ, по думите му, е било цялостно затъмнение. Със Слави Трифонов не са се виждали последната една година. За дейностите на управлението са разбирали от обществените мрежи, от новините и сътрудници депутати.

Обясни, че шестимата самостоятелни депутати са напуснали Има Такъв Народ заради противоречие с политиката, която се е провеждала от управлението - неспазване на устава на партията, неприятно отношение и неуважение мнението на структурите на партията, на депутатите, членове и симпатизанти.

Не сме напуснали партията, с цел да станем част от различен план, посочи Атанасов. Каза, че през вчерашния ден на срещата с Политическа партия са били петима, тъй като шестият - Кирил Симеонов не е бил в София, само че на следващия ден той ще се срещне с договарящите от Политическа партия.

Атанасов предвижда, че е допустимо Политическа партия да звънят на някои депутати, с цел да ги поканят на договаряния, само че сподели, че самият той не се е обаждал на никого. Не е разговарял и с Елена Гунчева от " Възраждане " и не знае дали Политическа партия имат ангажименти с нея.

Не разяснява дали Виктория Василева от Има Такъв Народ ще напусне Народно събрание, само че я дефинира като " най-качественият човек в управлението на партията ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР