Искаме да поговорим с вас за това малко лекарство, което

...
Искаме да поговорим с вас за това малко лекарство, което
Коментари Харесай

6 капки от това масло ще стопят мазнините по корема

Искаме да поговорим с вас за това малко лекарство, което ще ни помогне да премахнем мазнините от корема и също по този начин да се погрижим за нашето здраве. Само с 6 капки от това мощно масло ще ви оказват помощ за унищожаване на мазнините от корема.

Става въпрос за приготвянето на канелено масло по доста елементарен метод, който е необятно употребен и който ще ни помогне добре да премахнем тази лой, която се натрупва в корема.

Изследвано е, че това масло има доста положителни здравни свойства - убива бактериите, дейно е за паметта, укрепва имунната система и мозъка.

Какво ви е належащо, с цел да приготвите това чудотворно масло?

- Канелени пръчици

- Екстра върджин зехтин

Как да приготвим канелено масло:

Вземаме съд със стъклен похлупак и слагаме канелените пръчици до момента в който съдът се изпълни, прибавяме зехтина и се опитваме да покрием всички пръчки канела.

След това съхраняваме контейнера на топло място и ще би трябвало да преместваме сместа един път на ден в продължение на три седмици.

Когато изминат трите седмици, би трябвало да прецедим цялата примес и да я сложим назад в стъклен съд, като в този момент го съхраняваме на изсъхнало и хладно място.

Кога да приемате капки канелено масло? /за задачата ви би трябвало капкомер/

- Две капки на закуска

- Две капки по обяд

- Две капки на вечеря

Съвети и предизвестия:

- Не би трябвало да прекаляваме дълго време с приема на канелено масло, защото то има съставен елемент, който в дълготраен проект е отровен и може да аргументи раздразнение на бъбреците или повръщане.

- Хората, страдащи от гастрит би трябвало да понижат потреблението, защото канелата като се изключи че е потребна, също по този начин е дразнеща.

- Ако имаме или сме страдали от язва, не би трябвало да одобряваме това канелено масло.

- Хората които имат сърдечни проблеми би трябвало да се съветват със своя доктор преди да го одобряват, защото това масло форсира сърдечната периодичност.

- Жените които са бременни или се пробват да забременеят е по-добре да не го одобряват, защото това може да им навреди.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР