Искам ясно да заявя на всички – няма и не

...
Искам ясно да заявя на всички – няма и не
Коментари Харесай

Петков: Няма и не се предвижда да има затваряне на бизнеси, COVID сертификати и ограничения в движението

" Искам ясно да заявя на всички – няма и не се планува условие за затваряне на бизнеси, не се планува условие за Коронавирус документи и няма условие за ограничавания в придвижването. Искам да успокоя безусловно всички, че следим обстановката доста деликатно, само че данните демонстрират, че българите могат да имат едно умерено лято ", съобщи министър-председателят в оставка Кирил Петков.

След среща в Министерския съвет - министър председателят в оставка, основният държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев и представители на здравните управляващи дадоха взаимен брифинг в Министерския съвет.

Взето е решение, че тази седмица ще се актуализира Планът за справяне с пандемията на база на промените на Закона за здравето, сподели Кирил Петков, представен от Българска национална телевизия.

" Изисках да има ясна предвидимост. Имаме шест стадия, основани още веднъж на претовареност на болничните кревати и интензивните кревати. Данните сега демонстрират, че по огромната част от страната се намира на стадий 0, с няколко области в стадий 1 ", добави Петков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР