Искам премиерът Бойко Борисов да оттегли номинацията ми за поста

...
Искам премиерът Бойко Борисов да оттегли номинацията ми за поста
Коментари Харесай

Александър Манолев не иска да е министър на транспорта

Искам министър председателят Бойко Борисов да отдръпна номинацията ми за поста министър на превоза, осведомителните технологии и известията. Това сподели самият Александър Манолев, който до момента заема поста заместник-министър на стопанската система и бе номиниран за креслото на Ивайло Московски, на брифинг в Министерски съвет, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Манолев стимулира настояването си да не е министър на превоза с „ съшити ” обвинявания и провокации против него. Предстои да се срещна с юристи, с цел да обсъдим моите контрадействия, с цел да защитя името си, сподели още Манолев във връзка офанзивите против него.

Той не даде отговор дали ще продължи да бъде заместник-министър на стопанската система.

Очаквайте детайлности.

Днес Народното събрание трябваше да гласоподава оставките на министрите на районното развиване и благоустройството, на вътрешните работи и на превоза – Николай Нанков, Валентин Радев и Ивайло Московски, само че това не се случи, поради непостъпил в деловодството на Народно събрание декрет на президента за освобождение на Младен Маринов от поста основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Главният секретар е номиниран за вътрешен министър. Очаква се след завръщането си от посещаване в Рига президентът Румен Радев да подпише указа и идната седмица оставките да влязат за гласоподаване в пленарна зала, а незабавно по-късно наследниците на Нанков, Радев и Московски да се закълнат и поемат министерствата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР