Искам оставката на Каракачанов, защото този гей-парад беше охраняван с

...
Искам оставката на Каракачанов, защото този гей-парад беше охраняван с
Коментари Харесай

Томислав Дончев С Взривяващи Разкрития За Предстоящи Рокади В Герб!

„ Искам оставката на Каракачанов, тъй като този гей-парад беше охраняван с милиони левове на българските данъкоплатци. Той дължи това на българите ”, отсече през вчерашния ден Волен Сидеров. Във връзка със закупуването на нови бойни самолети водачът на " Атака " разяснява, че данъкоплатците ще платят 3 милиарда лева от джоба си. " Съществен е въпросът по какъв начин се отразява това на стабилността на обединението. Не знам дали е популизъм, само че подобен е характерът на играта ", разяснява Дончев предлагането партийните дотации да станат по 1 лев на глас.

" При материализиране на предлагането, то би трансформирало политическия живот ", безапелационен е вицепремиерът.

" Трябва да се свият доста разноски, акциите на ГЕРБ ще бъдат доста по-семпли, в случай че това се случи. Щом сменяме жанровете и дисциплините, дано играем по този начин ", добави Дончев.

" Кой ви сподели, че офертата ще бъде 3 милиарда? Гласуваната сума е таван, това не е финалната оферта, нея към момента не сме я получили. Колко ще бъде финалната оферта ми е мъчно да кажа. Сравнение при закупуване на самолети сред другите страни е неточно да се прави. В момента е нечиста сделка да се разяснява каквато и да е цена. Купуването на военен магазин не е като пазаруване на пералня или тв приемник от магазин. Българското държавно управление не работи под напън. България има потребност от мощна бойна авиация.

Не виждам за какво не се приема като българско достижение, а като услуга към различен ", добави политикът от ГЕРБ. " Скандалът с къщите за посетители не е хубаво да затихва, тъй като би трябвало да бъде обеца за всички. Той поставя грозно леке на всички изхарчени пари.

" Трябва да има структурни промени в ГЕРБ. Една партия би трябвало да се пробва да бъде по-близо до хората. Важно е да се увеличи имунитета на партията. Не съм аз номер 2 в партията. Трябва да се основат механизми, които да реагират незабавно, в случай че имаме чиновник, който се е самозабравил. Готвят се промени в устава, някои от тях са в тази тенденция ", заключи Дончев.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР