Искам да успокоя състезатели, треньори и всички свързани с българските

...
Искам да успокоя състезатели, треньори и всички свързани с българските
Коментари Харесай

Ариф Маджид: Ще работим за нова федерация в българските щанги

„ Искам да успокоя състезатели, треньори и всички свързани с българските щанги. Убеден съм, че нещата във федерацията, по центрове и в клубове скоро ще се възстановяват. Очевидно за положителното бъдеще трябваше да преминем през сходни компликации. Ще работим за нова федерация, изчистена от дрязги, персонални упоритости и непрестанни спорове. Един от най-успешните български спортове заслужава да се развива в доста по-спокойна и градивна конюнктура. Вярвам, че с общи старания, с позитивизъм и всеобща ангажираност, напълно скоро българските щанги ще се отърсят от негативизма с цел да просперират и още веднъж да радват с триумфи и трофеи сънародниците.

Искам също по този начин да благодаря на всички състезатели и треньори за поддръжката към мен, за търпението, за мощната им и решителна реакция против всичко това, което спъва напоследък тяхната работа. Нека бъдат спокойни за бъдещето и да знаят, че има хора, които са съпричастни с техните компликации и работят за това скоро всички проблеми и кавги да останат в предишното.

Имам силата, поддръжката и увереността да заявя, че в българските щанги следва положително бъдеще. Заедно ще загърбим опълчването и ще работим за просперитета на един от най-успешните и обичани от българите спортове, “ приключва обръщението на Ариф Маджид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР