Искам да споделя опита си как се избавих от главоболието.

...
Искам да споделя опита си как се избавих от главоболието.
Коментари Харесай

Преборете главоболието с най-простото средство

Искам да споделя опита си по какъв начин се избавих от главоболието. В един миг кръвното ми налягане се увеличи толкоз доста, че ме докара до тежко страдалчество под формата на конвулсии на кръвоносните съдове на основния мозък. Болката беше толкоз мощна, че постоянно беше съпроводена от гадене и повръщане.

И когато нито едно лекарство не ми оказа помощ, взех решение да прибягна до обичайна медицина. В този миг бях подготвена да опитам каквото и да било, единствено и единствено моето изтезание да спре.

Веднъж моят другар ми посъветва да се церя със солеви разтвори. Тогава не придадох огромно значение на това, даже го смятах за неуместно. Но когато не ми оказа помощ нищо, взех решение да опитам. И ще ви кажа, те работят! Рецептата е елементарна!

Ще ви трябват:

250 мл вода, загрята до 60-70 градуса 2 ч.л. сол без връх широка марля

Подготовка и приложимост:

Солта се разтваря във водата, като по този метод се получава 8% разтвор.

Докато разтворът се охлажда, пригответе превръзка.

За да я извършите, сгънете марлята на 8 пласта, тъй че ширината на превръзката да съвпадне с ширината на челото и дължината – обиколката на главата. Бързо измийте челото, ушите и шията си с топла вода. След това потопете превръзката в солевия разтвор и леко я прикрепете, правейки една обиколка на главата.

За да фиксирате компреса върху главата, използвайте памучна забрадка. След това би трябвало да легнете и да задържите превръзката, до момента в който болката изчезне изцяло. Главоболието минава съвсем незабавно, само че единствено при положение, че държите превръзката най-малко два часа. Обикновено компресът може да се съхранява до 15 часа.

Вижте още: Ето закуската, която ще ви помогне с високия холестерол

Най-интересното е, че тази елементарна техника възстановява налягането и облекчава главоболието вечно. Затова мощно ви предлагам този способ. Сигурна съм, че няма да съжалявате!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР