Искам да се извиня на ГЕРБ и премиера, че без

...
Искам да се извиня на ГЕРБ и премиера, че без
Коментари Харесай

Живко Мартинов от "Суджукгейт" обяви че се разделя с ГЕРБ и се извини на премиера

" Искам да се извиня на ГЕРБ и премиера, че без да желая съм ги накърнил. Не съм заплашил никого с ликвидиране. Другото бе, че съм желал зам.-министър да бъде оневинен от съда. " Това сподели обвиненият по делото " Суджукгейт " Живко Мартинов.

" Антон Проданов бе разследван за просрочени задължения, след като взе заведение под наем, но не плащаше. После взе супермаркет под наем и положението бе същото. Как ще искаш тонове суджук? Кой нормален човек ще поиска това? 20 хиляди лева ми дължи за ток и над 100 хиляди за наеми. Има над 30 милиона задължения чрез фирми, свързани с него. Той работи няколко месеца без платени ток, вода, осигуровки... Това се случва до 2011 година, а през 2012 година твърди, че съм му искал суджуци. Как да искам нещо от човек, който няма нищо. От никого не съм искал суджуци ", обясни той.

" В момента съм член на ГЕРБ. Платил съм членския си внос, но се оттеглям. Малко след като се случи всичко това, баща ми почина от инсулт, а аз влязох в болница. Никога не съм се отнасял некоректно. Аз си правя сам суджуци от дивеч по 30-40 кг. ", допълни той.

Антон Хекимян включи на живо в предаването самия Антон Проданов, който коментира темата в студиото:

" Добро утро! Относно това дали Живко е имал суджуци от мен, държал ги е в офиса или ги е давал на Борисов, нека си направим един полиграф и да видим кой лъже. Лично от мен е искал суджуци и са носени в офиса му, който е кантора. Има подробности по делото, които не мога да коментирам. Никого не съм измамил аз ", твърди Проданов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР