Искам да попитам има ли някакъв чадър от 8. Районно

...
Искам да попитам има ли някакъв чадър от 8. Районно
Коментари Харесай

Роднина на първата жертва в с. Лозен проговори за убиеца

Искам да попитам има ли някакъв чадър от 8. Районно ръководство върху причинителя на убийствата в с. Лозен. Това съобщи пред bTV Станислав Сираков, братовчед на първата жертва в селото.

Софийският градски съд през днешния ден ще гледа мярката на обвиняемия за двойното ликвидиране в Лозен.

Вчера стана ясно, че убийствата на 18-годишна ученичка и на 27-годишен мъж, са осъществени с особена свирепост и по изключително непосилен за жертвите метод.

За закононарушението е арестуван 34-годишният Чавдар Бояджиев. Той е направил цялостни признания, разказал е и за друга негова жертва от с. Лозен – убийството е осъществено предходната година.

„ Последните дни се разбра, че има основни пропуски по делото. Вече се знае, че е направил цялостни признания, че убийството не е по несъобразителност, както се водеше до момента. За мен стои въпросът за какво е освободен “, разяснява Сираков по отношение на първото ликвидиране – на неговата братовчедка.

Снощи поданици на с. Лозен се събраха пред кметството на селото в памет на двамата убити младежи и с искане за обективен развой. Протестите ще продължат, призоваваме и за народен митинг, сподели още роднината на първата жертва. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР