Искам да помоля политиците да направим изнесени заседания на парламента

...
Искам да помоля политиците да направим изнесени заседания на парламента
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов предлага изнесени заседания на 49-ото НС

" Искам да помоля политиците да създадем изнесени съвещания на Народното събрание в Смолян, в Кърджали, във Видин, в Благоевград, с цел да видят какво съставлява модерна България. И да не се замеряме с приказки защо ли не в Народното събрание, което не вълнува изобщо хората, да се заемем най-сетне с решаването на техните проблеми. Бих се радвал да се изнесе цялото Народно събрание в Смолян, с цел да се види на място какъв брой доста родопчани се вълнуват за личния си край, за личните си деца, за личната си земя, само че и какъв брой проблеми имат, които остават нерешени ", съобщи лидерът на листата на Българска социалистическа партия в Смолян проф. Георги Михайлов на среща с  пенсионерските клубове в Смолян, Райково и Устово. На тях хората показаха своята безапелационна поддръжка към претендентите за депутати на партията.
В диалога беше разисквано фрапантното понижаване на популацията в района, бедността, инфлацията. Хората разясниха, че естествените дадености не се употребяват пълноценно, закриват се цели печеливши браншове като рудодобив, отглеждане на животни, дърводобив. Необяснимо е също по този начин съществуването на обилие от водни запаси, а цената на водата нараства, изнася се необработена дървесина.
Проф. Михайлов уточни предложенията на Българска социалистическа партия за излаз от рецесията, като показа програмата на партията, измежду които са редица усъвършенствани обществени действия. Те демонстрират, че се мисли за българските фамилии. Предвижда се целенасочена районна политика, която да облекчи живота в планинските и погранични региони, каквито са обитаемоте места в Родопите.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР