Искам да подчертая, че не съм съветник на никого. Това

...
Искам да подчертая, че не съм съветник на никого. Това
Коментари Харесай

Тодор Тагарев: Не съм съветник на премиера

Искам да подчертая, че не съм консултант на никого. Това сподели проф. Тодор Тагарев, който бе претендент за министър на защитата след освобождението на Стефан Янев, само че в последния миг бе заменен.

Той заяви, че до него е достигнала информация, че на идната изключителна среща на НАТО България ще бъде показана от президента Румен Радев. Според Тагарев това ще бъде " много едва показване ", тъй като решенията се взимат от изпълнителната власт. Отказът да се оказва помощ на Украйна, автоматизирано значи, че оказваме помощ на Русия, няма какво да се заблуждаваме по този въпрос, сподели още той.

В предаването на " Денят на Веселин Дремджиев " Тодор Тагарев акцентира, че на идната среща на НАТО в Брюксел, на която ще участва и американският президент Джо Байдън ще бъдат разисквани три значими въпроса: дали Източният фланг е задоволително предпазен, с какво още може да се помогне на Украйна, какво вършим оттук насетне.

Тагарев счита, че в този момент се намираме в доста значим исторически миг, а " ние и доста хора в България желаеме да сме част от демократичния свят ". " Путин е подготвен да унищожи всеки град, който му пречи. За него жертвите нямат никакво значение. Тук въпросът е до какъв брой Путин е разумен... в случай че той в един миг се почувства притиснат до ъгъла няма ли да посегне към оръжието за всеобщо заличаване ", сподели още Тагарев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР