Искам да отидете при господин Минчев и да го питате

...
Искам да отидете при господин Минчев и да го питате
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Минчев излъга

" Искам да отидете при господин Минчев и да го питате на кой съдружен съвет не е имало представител на Има Такъв Народ, тъй като той излъга. Господин Минчев, доколкото знам, е бил единствено на един съдружен съвет отвън Народното събрание. То просто е по този начин – това е истината, а той излъга.

Винаги е имало представители на Има Такъв Народ на съдружен съвет, без значение дали са в Народното събрание или в Народното събрание. Винаги са участвали. Питайте го, ще ми е забавно да чуя. " " Искам да отидете при господин Минчев и да го питате на кой съдружен съвет не е имало представител на Има Такъв Народ, тъй като той излъга.

Господин Минчев, доколкото знам, е бил единствено на един съдружен съвет отвън Народното събрание. То просто е по този начин – това е истината, а той излъга. Винаги е имало представители на Има Такъв Народ на съдружен съвет, без значение дали са в Народното събрание или в Народното събрание. Винаги са участвали. Питайте го, ще ми е забавно да чуя ".

Така водачът на парламентарната група на " ИТН " Тошко Йорданов реагира пред bTV на думите на ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, който сподели, че Има Такъв Народ не посещават срещите на съдружния съвет. Йорданов се възмути и от друго - че в държавното управление имало хора, свързани с ГЕРБ.

В същия кабинет има и такива на Има Такъв Народ, само че Йорданов потърси отговорност от останалите: " В кабинета на Петков има хора свързани с ГЕРБ - питаме ги къде е битката и разграждането на модела ГЕРБ. Има честен филтър, който би трябвало да имат политическите партии, които настояват, че са там за разграждане на модела ГЕРБ.

Как ви звучи назначението на хора, свързани с ГЕРБ? Например Калина Константинова е била човек на ГЕРБ, консултант на Румяна Бъчварова. Има и депутати, назначения по министерства. Това е тяхна работа дали ще назначават хора от ГЕРБ, съгласно нас не е морално ". " Забелязвате ли какво вършат Политическа партия в последно време? Вместо да сме съсредоточени върху разграждането на ГЕРБ, текат вътрешни различия.

Говори се за Има Такъв Народ, не се приказва за ГЕРБ ", сподели още той. Преди два дни водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов упрекна " Продължаваме промяната " в непросветеност и че пазят ГЕРБ. По този мотив сценаристът уточни, че " постът на Слави Трифонов беше преди два дни, няма по какъв начин да кажа дали са ни чули или не.

Вчера на този съдружен съвет беше разисквано какво може да създадем в този миг, а не както беше преди - излиза политически представител и приказва наиузст ". Според Йорданов антикризисният пакет с ограничения против инфлацията е следващият случай, в който не е имало връзка в обединението: " Може хората да са в една стая и да не се чуват. Ако приказваме, без да се чуваме, тогава няма връзка.

Снощи за пръв път всички от ръководещата коалиция седнаха да приказват за антикризисните ограничения. Това е един от многото детайли, от който излиза наяве по какъв начин работи ръководещата коалиция. Това, че сме в една стая на колиционен съвет, не значи, че водим разговор ". Той предизвести, че в случай че се стигне до " червен картон " от страна на Има Такъв Народ за съдружните им сътрудници, ще е " брутално и ясно ".

" Първо, тя информацията излезе, че по въпроса за Северна Македония са водени два вида диалози с европейски сътрудници - едните на публично равнище с наличието на външния министър, а другото на импровизирано равнище - опит да се пренебрегне съдружното съглашение. Не е несъмнено, че ще се стигне до " червен картон ", само че в случай че се стигне, ще е брутално и ясно.

Всяко едно нещо в съглашението, което не се съблюдава, е съображение за преустановяване на обединението ", съобщи Тошко Йорданов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР