“Искам да кажа на екоминистъра Ревизоро от тук, от Русе,

...
“Искам да кажа на екоминистъра Ревизоро от тук, от Русе,
Коментари Харесай

Христо Иванов към Ревизоро: Това управление ще ви изяде главата

“Искам да кажа на екоминистъра Ревизоро от тук, от Русе, че това ръководство ще им изяде главата. То се трансформира в шампионат по безочливост ”, съобщи в Русе съпредседателят на “Демократична България ” Христо Иванов.
В града той се срещна с активистив края на предходната седмица против замърсяванията на въздуха. Иванов се обърна към министъра на околната среда и водите Емил Димитров, който в неделя съобщи пред “Нова ”, че въздухът, в това число в Русе, е замирисал предизборно.
 Христо Иванов: Борисов и другарските му кръгове отровиха България Христо Иванов: Борисов и другарските му кръгове отровиха България
" Ние търсим отговорност от Бойко Борисов по тази причина, че неговите другарски схеми и кръгове отровиха България в директен и метафоричен смисъл, отр...
“Проблемът с въздуха в Русе е с получател държавните институции - те би трябвало да приложат закона. Ако законът пречи, министърът, вместо да дава следващите си нахални изявленията, да отиде в Народното събрание и да го промени. Това не е Мойсеевият закон, той не е написан на скрижали, законите се трансформират ”, съобщи Христо Иванов.
Според него за трайно решение на проблемите с мръсния въздух. Изтъкна, че е належащо общината да инсталира система от сензори, които непрекъснато да наблюдават всички евентуални замърсители, законът да се ползва и жителите да могат да виждат информацията за въздуха, а не да бъдат вкарвани в диалози дали и на какво мирише. “Русе е прелестно място за вложения и би трябвало да остане такова, само че не може това да се случва на цената на живота на хората ”, акцентира Христо Иванов.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР