Искам да изкажа най-искрени съболезнования на загиналите и в село

...
Искам да изкажа най-искрени съболезнования на загиналите и в село
Коментари Харесай

Президентът Румен Радев: Скърбим заедно в трагедията, правим...

" Искам да изкажа най-искрени съболезнования на починалите и в село Рояк, и на Автомагистрала " Струма ". С нашите братя от Република Северна Македония скърбим дружно в тази покруса. Надявам се оживелите да се възстановят допустимо най-бързо. Виждате, че българската страна прави всичко належащо за оказване на помощ, за лекуване, както и за откриване на повода за тези два тежки случая ". Това сподели президентът Румен Радев преди минути в изказване пред публицисти.

Радев уточни, че приказвал с премиера и с президента на Северна Македония. " Казах им, че може да разчитат на нас за всичко. Има доста дейности, които правим взаимно, най-много по разпознаването на починалите, тяхното превозване и така нататък ", добави Радев.

Президентът разгласи, че до края на седмицата ще разгласи по кое време ще бъде свикано националното заседание. " Пред парламентарно показаните партии има две значими задчаи - сформиране на държавно управление и приемане на държавния бюджет. Тези задания изискват доста добър баланс, време за разговор и доближаване на позициите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР