Искам да благодаря на здравните власти и икономическото министерство. Много

...
Искам да благодаря на здравните власти и икономическото министерство. Много
Коментари Харесай

Големите вериги: Ако клиентите не искат да спазват мерките, ние няма как да им се противопоставим

Искам да благодаря на здравните управляващи и икономическото министерство. Много е хубаво, че работим дружно и се разбираме добре.

Това съобщи на брифинг в Министерството на стопанската система Йордан Матеев от Сдружението за съвременна търговия, след извършена среща с министър Лъчезар Борисов и основният държавен здравен контрольор доцент доктор Ангел Кунчев.

"Очевидно е, че няма по какъв начин до всеки клиент да сложим охранител. Ако клиентите не желаят да съблюдават ограниченията, ние няма по какъв начин да им се противопоставим. Това е повода да желаеме помощ от страната и вас медиите. Тази помощ би трябвало да се показва в една сериозна и огромна разяснителна акция за потребността от спазването на ограниченията. Аз също моля всички жители да съблюдават противоепидемичните ограничения. Трябва да се изтърпи още малко, да стартира имунизирането и да се провиснал ограниченията ", разгласи Матеев.

"Предстоят огромни празници и е ясно, че пред огромните вериги ще има опашки. Тук още веднъж ще търсим помощ от страната и ще настояваме пред огромните магазини да има полиция, която да подсигурява реда. Всеки, който не съблюдава ограниченията, би трябвало да понесе своето наказване. Тук приказвам както за търговците, по този начин и за клиентите. Не би трябвало да си вършим тест дали ще издържи здравната ни система. Всички знаем каква е обстановката и би трябвало да съблюдаваме ограниченията. Със сигурност можем да подсигуряваме продоволствието на популацията ", безапелационни бяха от Сдружението за съвременна търговия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР