Искам да благодаря на две смели, български деца. Благодарение на

...
Искам да благодаря на две смели, български деца. Благодарение на
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за педофила, посегнал на две дечица в столично школо

" Искам да благодаря на две смели, български деца. Благодарение на тях улиците на София са по-спокойни. Едно от децата разпозна много бързо индивида. Веднага повикахме чиновници от районното ръководство. " Това съобщи шефът на учебното заведение, в което в четвъртък снабдител се е заключил с две дечица в тоалетната, очевидно, с цел да ги насили.

" Знам какво се е случило, само че тъй като тече разследване, не мога да експортирам информация. Вярвам, че органите ще свършат работата си отговорно. Нека потвърдим, че в България правотата на закона съществува ", съобщи шефът на школото.

Министерство на вътрешните работи с изключителна вест за педофила, арестуван в столично учебно заведение

" Събрахме се пред РПУ 3, тъй като желаеме съответни ограничения да се вземат след този случай. Децата са много мощни, само че с ранима душeвност през тази възраст. При всички положения ще има работа с тях ", възроптаха родители на деца, учещи във въпросното школо.

" Човекът има една престъпна регистрация за кражба и работи в учебното заведение от 7 месеца. Вече доставчиците ще влизат през обособен вход и променяме тотално режима им ", обявиха от учебното заведение.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР