Искам да бъде изчистено името ми. Това, което се твърди

...
Искам да бъде изчистено името ми. Това, което се твърди
Коментари Харесай

Прокурор Димов пред ВСС: Страдам от болест, която не ми дава много живот. Искам да изчистя името си

„ Искам да бъде изчистено името ми. Това, което се твърди от гръцки предприемачи, не е правилно. Страдам от болест, която не ми дава доста живот и желая името ми да бъде изчистено. Не съм приказвал с никакви юристи за парцели. Искам това да бъде изяснено. Опетнявайки моето име, се опетнява и името на институцията “. Това сподели апелативният прокурор на София Радослав Димов пред прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет. Той добави, че е чувал за Божанов, както и всички в Софийска районна прокуратура. По думите му той е бил прочут преди време с това, че е работил при нотариуса Слави Крашевски.

„ Не познавам Божанов, знам че е лъжец, имаше каузи за имотни измами “, добави апелативният прокурор на София. Той уточни, че не е чувал за SS клуб.

21 февруари 2024, 14:05

Ясен Тодоров пред Висш съдебен съвет: Не познавам Нотариуса. Търсих адреса на SS клуб в Google

По време на чуването стана известно, че името му е упоменато в изявление на гръцки предприемач, като се твърди, че прокурорът е приказвал с юриста му по отношение на проблем.

„ Не съм приказвал с никакви юристи по отношение на проблем с парцели, както настояват гръцките жители и желая това да бъде изяснено. С никой не съм приказвал, не съм отправял закани или съм оказвал напън “, уточни Радослав Димов и отново акцентира, че се злоупотребява с името му.

На въпрос дали познава въпросния юрист Червеняков, той отговори, че се познават, само че не са в близки връзки. Не познава юрист Велимир Атанасов, свързван с Божанов.

Радослав Димов сега е началник на Апелативната прокуратура в София. Той ръководеше районната прокуратура в София до 2019 година, когато беше назначен на по-високия пост. След Димов, първо краткотраен, а по-късно и непрекъснат началник стана Невена Зартова - името, на която също беше забъркано в кръга Нотариуса.

 

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР