Искам да акцентирам върху нещо важно за това посещение –

...
Искам да акцентирам върху нещо важно за това посещение –
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Вчера Радев се позиционира на страната на Русия

„ Искам да подчертавам върху нещо значимо за това посещаване – паднаха някои маски. Българската общност знае какъв брой мъчно съставихме това държавно управление, само че в този момент в този миг през вчерашния ден се видя, че това е било извънредно значимо – да има България постоянно държавно управление. Това го споделям на фона на декларираната позиция на президента Радев, който през вчерашния ден се нарежда на страната на Русия “.

Това разяснява по отношение на визитата на президента на Украйна Володимир Зеленски у нас водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов.

„ Разумното би било и аз се надявам, че господин Борисов е узрял за това да седнем на масата двете политически сили и да забележим цялата картина в страната, с цел да намерим решения за кадровите назначения, а не да се вършат по кьошетата, ъглите за едно или за друго и да бъдат търсени най-подготвените и качествени хора “, разяснява Атанасов.

Той изясни, че не е останал на цялата среща с президента Зеленски, защото е имало съвещание на комисията по вътрешна сигурност и публичен ред.

„ България ще даде вероятната помощ на Украйна, без това да се отрази върху боеспособността на българската войска “, сподели Атанасов по отношение на новия пакет военна помощ, който се готви за Украйна. На въпрос какво значи това, той отговори: „ Това, което ни е ненужно, казано най-просто “.

Източник: 24 часа

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР