Искали сте едно, но се раждат цели три – безценен

...
Искали сте едно, но се раждат цели три – безценен
Коментари Харесай

Майката постави тризнаците заедно, но това, което направи после ще ви разчувства (ВИДЕО)

Искали сте едно, само че се раждат цели три – скъп подарък за изпадналите в еуфория родители и близки! Всичко, обвързвано с първите дни на трите бебета би трябвало да се „ увековечи “! За да се гледа след това още веднъж и още веднъж! На видеото ще видите поредност от прелестно композирани фотоси, показващи „ тризначетата “ най-често като спящи, повити или разголени, с или без шапчици върху облите черепчета.

Има и усмивчици върху дребните устенца! Те са толкоз хубави в своята беззащитност, жадни за обич и грижи от страна на гордата майка! Толкова са сладички, че няма метод да не им се изкефите от сърце! Насладете им се и завидете благородно на техните родители! Те го заслужанат, няма спор! Близнаците са поколение от две или повече на брой бебета, плод на една и съща бременност. Биват еднояйчни (идентични) и двуяйчни (братски). Еднояйчните близнаци се развиват от един сперматозоид и една зигота разграничена на няколко ембриона. Имат изцяло идентично ДНК между тях, от един и същи пол са и нормално са неразличими за близките.
Двуяйчните близнаци се развиват от две разнообразни яйцеклетки. При двуяйчните всеки близнак е оплоден от собствен личен сперматозоид, като това може да бъде осъществено даже в разнообразни дни. Близнаците имат на половина идентична ДНК между тях и могат да бъдат от разнообразни полове, цвят на кожата и даже от разнообразни татковци.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР