Иск за обезщетение в размер на 91 000 лева е

...
Иск за обезщетение в размер на 91 000 лева е
Коментари Харесай

Детето на убитата Евгения иска от баща си 91 000 лева

Иск за обезщетение в размер на 91 000 лв. е бил подаден от името на сина на грубо убитата от мъжа си Евгения Владимирова . Той е към татко му Орлин Владимиров , наказан на пожизнен затвор. Сумата не е инцидентна – същата родителят му е превел на майка си след осъществяване на закононарушението. От Софийския градски съд /СГС/ прецизираха пред „ Телеграф “, че през месец февруари от името на момченцето настойниците му са поискали от съда да разгласи за недействително въпросното прекачване.

Става въпрос за капаро от развалена жилищна договорка. След закононарушението килърът е дал пароли и достъп на майка си, с цел да си трансферира средствата. По време на правосъдния развой при разпит, същата е признала това, като сумата употребила за правосъдни разноски. Приближени до жертвата настояват, че въпросните пари са й принадлежали.

Освен този иск през предходната година Софийският областен съд постанови подсъдимият да заплаща 450 лева месечна прехрана на момченцето . Той обаче апелира решението.

Припомняме, че в края на 2021 година тялото на Евгения Владимирова бе намерено натъпкано в куфар и захвърлено край Перник. Освен брачният партньор й Орлин обвиняем за зверството е неговият татко – Пламен Владимиров.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР